Hårstyling
Hårstyling | Rett hår

Frisyrer som gjør at du blir lagt merke til

På Valentinsdagen, din første date, eller til bryllupet ditt ønsker du nok at hårfrisyren skal være noe helt spesielt og ekstra fortryllende. Du kommer langt på vei til en feminin sjarmerende stil med forførende krøller, uimotståelig glans eller glamorøst tilbehør. Vi vil gjerne vise deg hvordan du kan style håret for en spesiell anledning og glede din kjære.

Å se godt ut er ikke godt nok til din store dag. Du ønsker å være både mystisk vakker, fortryllende og forlokkende på dagen, som for alltid vil være et kjært minne for deg og din mann. Bruk alle tilgjengelige triks! Din kjære vil ikke være interessert i hva som skulle til for  at du skulle bli så bedårende. Han kan bare ikke få nok av deg. Her vil du kanskje finne et nytt lite triks for å gjøre dagen ekstra spesiell, eller huske gamle. Nyt vår reise gjennom festfine frisyrer for de spesielle dagene nedenfor.

Frisyrer til spesielle anledninger: forførende krøller

Store bølgende krøller er symbolet på forførende kvinnelige hårfrisyrer. Menn er fascinert av lokker som hvert øyeblikk danser rundt en kvinnes ansikt. Krøllene kan være ville à la Leona Lewis eller temmet som i den nå så veldig trendy 40-talls retro-looken. Hvis håret ditt er naturlig rett kan du enkelt lage vakre krøller ved hjelp av ruller eller en krølltang. Du finner detaljer til stylingen i galleriet vårt under.

Frisyrer til spesielle anledninger: glatt elegant look

Er stilen din mer kjølig og elegant vil du kanskje velge en frisyre med et glatt og glansfullt utseende. Til kortere elegante frisyrer (f.eks. en pixie eller en bob frisyre) er det ytterste håret kjemmet tett inn til hodet ved hjelp av gele. Langt hår rettes med en rettetang  slik at det faller rett nedover skuldrene. Hvis du har langt nok hår kan du kjemme håret bakover til en strammere, kjølig og elegant stil og samle det bak til en rett hestehale. For hår med lengde forbi skuldrene anbefaler vi den høye tradisjonelle hestehalen for en frisyre med forførende eleganse.

Glans for forførende frisyrer

Om håret ditt er rett eller krøllet  trenger det å være sunt og glansfullt for å se tiltrekkende ut. Til de anledningene som krever en spesielt forførende frisyre, med strålende glansfullt hår burde du bruke en glansvask eller spray med ekstra gloss.

Frisyrer til spesielle anledninger: En løssluppen look

Håret trenger ikke være elegant og perfekt stylet for at du skal være feminin og tiltrekkende. En ungdommelig litt rotete hestehale og noen hårlokker som faller tilfeldig i ansiktet kan være like forførende og gjøre at din elskede får lyst til kjærlig å stryke håret fra ansiktet ditt.

Frisyrer til spesielle anledninger: hår på en side

Kvinner med langt hår kan simpelthen børste eller legge håret over en skulder, en indirekte invitasjon til deres partner om å kysse siden som ikke er dekt av hår.

Ekstra glamour med hårtilbehør

Hårtilbehør gjør deg festfin på et øyeblikk. Du kan velge mellom utallige hårbøyler, pyntede spenner, nåler og fjær. Vakker tilbehør gir deg et lekent feminint preg. De setter et ekstra preg på frisyren din, spesielt hvis du ikke bruker slik pynt til hverdags.

Overrask ham med en ny stil

Din ideelle frisyre på den store dagen er ofte forskjellig fra stilen du pleier å ha til hverdags, og gjør at du føler deg ekstra opprømt og feminin. Overrask ham med en ny stil. Det er best å spare seg for altfor kunstferdig utførte fletter, updos eller oppsett. Kanskje han ikke våger å røre deg av frykt for å ødelegge kunstverket. Det skal tross alt være hans perfekte dag også.

I galleriet vårt viser vi deg filmstjerner og modeller som presenterer syv frisyrer til den spesielle dagen med din kjære. Selvfølgelig forteller vi deg steg for steg hvordan frisyrene lages.

Galleri: Forførende frisyrer – slik gjør du