Hårstyling | Pannelugg

Mini-luggen gjør inntrykk

Livet på kanten: På årets visninger sendte designere modeller med ultrakorte pannelugger nedover catwalken. Budskapet: mini-lugg er trendy. Og kort lugg ble vel mottatt. Siden da har den dristige klippen blitt en langvarig hit som viser seg å være veldig allsidig.

Fra Tokyo til Istanbul og Paris: Mini-luggen viste seg på verdens største motevisninger og tok også hverdagsmoten med storm. Styrken med denne stilen er alle de forskjellige uttrykkene man kan få med baby bangs eller en ultrakort pannelugg. 

Hva gjør mini-luggen så spesiell: Mesteparten av pannen og øyebrynene eksponeres. Dette gjør frisyren stilig, uttrykksfull og futuristisk. Hvis du tror at mini-luggen ikke passer inn i en hverdagslig stil – tro om igjen: Langt eller kort hår, oppsatt eller utslått, den trendy panneluggen er virkelig allsidig og passer til alle frisyrer. Det er fordi den ultrakorte luggen er skreddersydd til mange stiler: Geisha, pin-up girl eller yndig alv  - mini-luggen gir fritt spillerom for hårstyling med fantasi. 

Forresten: Hvis du fremdeles mangler motet til å ta saksa i egne hender, kan du prøve deg på mini-luggen med hjelp av andre metoder også. Finn ut hvordan du etterligner baby bangs-stilen her.

Korte pannelugger er på topp – vi feirer stilen!

Galleri: Mini-lugg