Hårstyling
Hårstyling | Pannelugg

Dra håret bort fra ansiktet

La verden få se ansiktet ditt, hele ansiktet. Du har en" bad hair day" og alt som kan gå galt har allerede gått galt. Mulighetene er store for at alt du trenger er litt forandring. Vi gir deg de beste tipsene for vakre, pannelugg-frie frisyrer, fra casual, hverdagsstil til ultra-glamorøs. 

slipp pannen frem

Jo da, pannelugger er trendy, men mange av dem gjemmer mye av ansiktet ditt. Hvorfor gjemme dine vakre øyne eller hårlinje? Forsøk å dra håret bort fra ansiktet, det kan vise seg at du kler det veldig godt. De fleste kvinner ser bra ut med håret gredd bort fra ansiktet, kanskje bortsett fra de med uvanlig høy panne. Det beste med denne stilen er at den kler alle uansett hårlengde. En pen hårspenne på en kort pixie-frisyre får folk til å snu seg etter deg. Langt hår ser plutselig forbausende annerledes ut med sidehåret samlet til en høyde. 

Legg forholdene til rette for bakoverfrisyrer

Nyvasket hår er vakkert, men ikke lett å style. Etter balsam eller hårkur er kutikullalaget glatt. Dette påvirker forholdet mellom hårstråene. De er glir mot hverandre, noe som ikke støtter strukturen i en frisyre. Dette gjør det vanskelig å feste det nyvaskede håret med spenner.
Prøv derfor ikke disse frisyrene på nyvasket hår. Et par triks kan gjøre håret lettere å jobbe med. Ta litt mousse eller setting lotion i tørt håret og føn det. Et alternativt tips er å tupere håret lett og spraye med litt hårspray. 

Stjerner med håret dratt bakover