Trendy looks
Hårstyling | Medium-langt hår

Høyt elsket og i motebildet – Clavi-Cut frisyrer

Hår som rekker til kragebenet er det som gjelder denne sesongen. Det er vel ingen kjempeoverraskelse. Mellomlangt hår kler de fleste og gir uendelige stylingvariasjoner. ‘Clavi’ står for clavicle, det er det engelske navnet på kragebenet. Vi viser deg noen spesielt flotte og inspirerende clavi-cut frisyrer

Trenden med clavi-cut frisyrer er kommet for å bli. Siden mellomlangt hår er ganske vanlig, er det ikke en totalt ny frisyre å venne seg til. Lettvint styling og hårpleie gjør at valget enda lettere faller på denne frisyren. Vi håper du har glede av og nyter å bli inspirert; her er clavi-cut frisyrene i vårt galleri.

Gallery: Clavi-Cut

Clavi-Cut hår
I dag er halvlangt hår hår såkalt ‘clavi-cut’ hot. Vi må bare elske en kledelig frisyre som clavi-cut.

Clavi-cuts, blunt-cuts og razor bobs
Clavi-cuts, blunt cuts, og razor bobs er alle populære akkurat nå. Ved en clavi-cut er lengden definert (til kragebenet – clavicles på engelsk). De to andre frisyrene er definert av klippeteknikken. Håret er klippet slik at hele frisyren har den samme lengden (blunt cut) eller skåret med barberblad for å skape  trendy konturer (razor bob).

Slik styler du en clavi-cut frisyre
I moteverdenen har det ofte vært langt hår eller korte bober som gjaldt, og mellomlangt hår har ofte blitt oversett. Men i dag er det den praktiske mellomlengden i alle sine kreative varianter som er trendy. Det  er en hårlengde som passer til alle stiler (seek, bustete, elegant, festfin, sassy, hverdagslig eller sporty). Du kan style en clavi-cut både med og uten pannelugg eller skill. Og praktisk nok er det fortsatt så langt at du kan sette håret både helt og halvveis opp.