Frisyrer for skulderlangt hår

 

Ønsker du en lett stilendring? Trenger du en frisyre som er rask å style? Da er skulderlangt hår tingen. Skulderlangt hår er nå tilbake som et allsidig alternativ for alle som ønsker å prøve noe nytt – og er nok kommet for å bli. Les videre for å finne ut alt du trenger å vite før du bestiller time hos frisøren.

 

Langt eller kort? Velg en middelvei. Trendsettere har nå skulderlangt hår igjen. Gradert eller klippet rett – valg av stil avhenger for det meste av hårtypen din når du ønsker en middels lang frisyre. Fint eller tykt hår – vi forteller deg hvilken stil du bør velge.

 

Skulderlang frisyre ved tykt hår

Har du et tykkere hår, er det alltid lurt å finne frisyrer som gir litt letthet til looken. Prøv en fiks gradert stil eller en lang lugg. Lokker med ulik lengde vil gjøre at håret føles tusen ganger lettere, og du unngår en massiv, struttende look. Denne frisyren er spesielt flott med krøller sider lagene vil gjøre at håret ser ekstra sunt og spenstig ut. 

Skulderlængde med tyndt hår

null

Er du redd for at ditt tynne hår vil se enda flatere ut med en kortere frisyre? Det trenger du ikke bekymre deg for – velg en geometrisk eller butt klipp. Ved å klippe alt håret i én lengde, vil det skulderlange håret faktisk se fyldigere og mer strukturert ut. Skulderlangt hår gir også mangfoldige stylingmuligheter, du kan for eksempel eksperimentere med ulike pannelugger. Sørg bare for å unngå fjærete tupper eller kraftig tynnede lenger. Stylingtips: Form bølger for å skape mer volum og sikre dem med en god hårspray!

Populære skulderlange frisyrer

null

Wob

 

Det gode med skulderlange frisyrer er allsidigheten – enten håret ditt er tykt eller tynt kan du også style en middels lang frisyre til en trendy wob (wavy bob) som ser ut som om du har klippet håret kortere. For de dagene da du ikke er i humør til skulderlangt hår, kan du bare endre stilen ved å forme noen få, tettere bølger. Krøllene trekker håret litt opp til kinnlengde, for en forandring.

 

Vinklet klipp

 

Den vinklede klippen høres kanskje dristig ut, men den kan tilpasses din smak. Er du modig, går du for en synlig forskjell i lengde hvor de fremste tuppene er tydelig lengre. Ønsker du en subtil stilendring? En lett vipp vil gjøre susen for deg – det vil gi frisyren din en flott struktur uten å være for merkbar. 

null

Med litt Got2b Volumaniac hårspray, så du er klar for dagen!

Gradert klipp

 

Det er så mye du kan gjøre med graderinger! De kan bidra til at ekstremt krøllete hår virker mindre «puffy», eller skape en lett strukturert look når håret tynnes under klippingen. Stylingmulighetene er uendelige – fra fjærklippede lag som ser ekstra elegante ut til klassiske krøller som rammer inn ansiktet ditt enda bedre. Bare sørg for å sikre frisyren med litt hårspray, så du er klar for dagen!