Hårstyling | Krøller

Store krøller

Less is more? Feil! Farvel til minimalismen som har blitt hyllet her på det seneste, stort hår har fått et comeback! Dette er trenden i øyeblikket: store krøller. Vi forteller deg alt om hva store krøller kan gjøre for deg og hvordan man skal forme og style det.

Tenk stort! Volumiøst hår har blitt veldig trendy igjen. Myke, naturlige krøller gir stort hår en ny vri og frisker opp frisyren.
Har du naturlig krøllete eller bølgete hår er du heldig. Har du ikke naturlige krøller er det heldigvis hjelp å hente. Med få redskaper kan du få store krøller - naturlig eller ei.

Sånn gjør du:

- Etter vask, putt styling skum inn i håndkletørt hår.

- Rull fuktig hår rundt store curlers. Papilottes er godt egnet til fint hår, i dette tilfellet tar du større deler av håret om gangen.

- Tørk håret og ta ut hjelpemidlene. Bøy deg fremover og rist gjerne litt på håret, imens du påfører styling hårspray for å sikre ekstra hold.

- Hvis du har det travelt, kan du også bruke krølltang. Husk å snurr håret helt ned til hårfestet.

Oppdag de forskjellige styling mulighetene med trendy stort hår:

Blomsterpike med store krøller

Store krøller

I full blomst: forførende romantikk på catwalken med Diane von Fürstenberg

Flower power: Store krøller bølger hele veien fra rot til spiss. Hint: Bruk en bred, flat børste for å børste ut håret. Sånn kan du også få denne romantiske stilen: lag en lav sideskill og plasser for eksempel en hårspenne med en stor blomst på den siden av hodet hvor du har laget sideskille. Voila!

Store krøller: Mid-Length!

Store krøller

Avslappet og pent: observert på den røde løper med designer Thakoon

Stort hår trenger ikke å være langt - fylde er det som teller!! Derfor fungerer store krøller også kjempe bra for dem med mellomlangt hår. Det er helt ideelt hvis man har klippet håret sitt i etasjer. Mellomlangt hår ser best ut hvis det styles super casual. Lag myke krøller som starter omtrent ved øyenbrynene, de må gjerne falle litt løst og tilfeldig. Du trenger ikke å bekymre deg for at det skal være helt likt hele veien rundt  - tilfeldige krøller er det som gjelder her!

Store krøller: Tilbake til fremtiden

Store krøller

Chanel har tatt store krøller og gjort det til morgendagens utseende ved å bruke futuristisk tilbehør

Oppdatering: Nå blir den nye volum frisyren også presentert med en trendy touch av hele 2 nyanser. Hva gjør dette så spesielt? Lyse striper! Ikke bare frisker det opp hårfargen, men det gir også visuell dybde til håret. Denne stilen fremhever hårets fylde veldig godt.