1500x564_woman-choppy-bob
Hårstyling | Kort hår

Trendy bølgete bob

Kort til mellomlangt hår klippes i ujevne lengder for å få den trendy rufsete frisyren. Stylingen skaper med vilje et inntrykk av nonsjalant bekymringsløshet. Vi viser deg modeller med denne trendy frisyren og gir tips til stylingen.

Kan vi få introdusere deg til den nye sexy, bølgete boben? Denne boben er sexy, lett å style og enkel å holde fin. Modeller liker å bli sett med en bølgete bob. Mario Testino skapte den riktige atmosfæren for å vise de mange attraktive sidene ved en bølgete bob for Schwarzkopf. Til og med stjerner som Michelle Williams er villige til å ofre det lange håret sitt for å omfavne den rufsete stilen. 

Bølgete bob

Modeller for Marc Jacobs som begge har en upretensiøs, bølgete bob i hakelengde, med kort lugg og midtskill.

Tenk på krappe bølger på sjøen når du styler din bølgete bob. Frisyren er lett å style fordi rette linjer ikke er en del av dens natur. Rufsete frisyrer og frisyrer med ujevne lengder passer spesielt godt til kort og mellomlangt hår. For å fortjene tittelen ”mest trendy frisyre 2015” må den bølgete boben også være moderne, den må forføre, men også passe til hverdagen. Vi mener en bølgete bob har det hele. 

Essensen i enhver rufsete frisyre er dens viltre og energiske natur som kommer av de ujevnt klippede lengdene og en nonsjalant styling. Ujevne lengder bidrar til å gi et inntrykk av bevegelse. Denne klippeteknikken passer spesielt bra for kort hår (rufsete pixie-frisyre) eller mellomlangt hår (bølgete bob). Rufsete frisyrer passer for de fleste kvinner. Teknikken gir uttrykk til smale ansikter og forsterker konturen av runde ansikter.

Styling av bølgete bob

Volum og struktur er hovedfokuset i en bølgete bob. Bruk hårvoks for å fremheve de ulike lengdene i håret. Fordel en mengde hårvoks på størrelse med en hasselnøtt mellom hendene og arbeid voksen inn i det øverste laget av håret. Ideen er å rote til håret så mye som mulig. Dette vil hjelpe deg med å skape den ”uferdige” looken. Du kan også fremheve deler av håret ved å bruke en rettetang. Som en siste finish, spray endene med saltvannspray for å få enda mer tekstur. Tips: Få så mye volum som mulig ved å bruke en sjampo som ikke gjør håret tungt. 

oppdag: