Trendy looks
Hårstyling | Hårtrender for kvinner

Nå er det stort med fjær i håret

 “Å pynte seg med lånte fjær” det er ikke noe vi vil assosiere oss med, men å putte fjær i håret er ikke bare akseptabelt, men også tidens hotteste trend. Vi digger den nye hårmoten. Vi kan ikke overse hvor flott et innslag av enkle hårfjær matcher våre elskede hippieantrekk. Det er lett å legge sin elsk på denne stilen, spesielt fordi alle kan style den lettvint med sin personlige touch.

Trendy hårfjær fra Gucci

Modellene viser tidens hårmote av Gucci-stylisten Luigi Murenu: fjær i håret.

 Moteskribenter verden over var stumme av beundring da Frida Gianni, kreativt ansvarlig for det legendariske motehuset Gucci, introduserte høst/vinterkolleksjonen 2011/2012 ved moteuken i Milano. Superlativer som ” ah for noen flotte mønstre!” og ”ah, for noen unike stoffer!” regnet overveldet fra dem. Ennå en gang hadde 39-åringen overgått seg selv. Fortsatt var det enda en stor stjerne som skulle vekke oppsikt på moteuken. Det var den vel så kjente Gucci hårstylisten Luigi Murenu. På catwalken bar hans modeller klassiske hestehaler pyntet med fargerike fjær. Hva var wow-faktoren på tidens hårmote? Gjenlyden fra den stormende applausen har ikke lagt seg enda!

Etter moteuken i Milano, er fjær inkludert i de nye hårtrendene. Vi er ikke overasket over at hårfjær har tatt moteverdenen med storm. De er en perfekt match til hippie-looken som er så i tiden med lange kjoler, nonchalant hatt og flagrende hår. Den nye hårmoten er rask og enkel å style, og krever kun et minimalt budsjett. Du kan til og med lage fjærene selv, du finner nok et godt utvalg hos nærmeste hobbybutikk. Fargevalget er opp til deg. Hvis stilen du har nå er tilbehør i kraftige farger, bør du velge fjær i sterke farger som står i kontrast til håret ditt. Velger du den mer naturlige stilen kan du sette sammen fjær i myke nyanser av sort, hvitt eller brunt. Velg det som passer det looket du vil ha i dag. Vi har finkjemmet den røde løperen etter vakre looks med hårfjær. Se hvilke stylingskatter vi har funnet til deg.

Stjernene elsker å bruke fjær som hårpynt