Hårstyling
Hårstyling | Håroppsetninger

Livlige hestehaler

Leter du etter en ny hårstil som er praktisk men ikke kjedelig, og som også har rom for leken og kreativ styling? Ta en titt på vår samling av hestehaler og se om du får lyst til å prøve en av de kule frisyrer.

Å samle langt hår i en hestehale, er en rask måte å få ordnet håret på og forhindrer at håret henger ned i ansiktet mens du arbeider, har det moro eller er aktiv i din favorittsport. I tillegg til å være praktiske, er hestehaler også stilige.

Bli med på hestehale - ekstravagansen

Hestehaler er ikke bare en nødløsning på dager hvor håret er håpløst, men en genuin klassiker med et vell av muligheter for styling. Det finnes en hestehale for enhver anledning fra forretningsmøter, jobb, shopping og fester til høytidelige anledninger som bryllup. De mange forskjellige hestehalene er like lettvinte som de er flotte. Det er ikke merkelig at kvinner verden over sverger til hestehalen, til og med før håret har rukket å nå den påkrevde skulderlengden for tidenes favoritt hårsveis.

Hvilken stil er din favoritthestehale?

Å style hestehaler får sannelig frem individualisten blant kvinner, menn og hårstylister. Hestehaler svinger seg på toppen av hodet eller nede ved nakken, de er strukket stramt bak eller henger på siden over skulderen, de står godt sammen med smykker og overrasker med silkebånd, fjær eller lærreimer. Hestehaler kan komme med midtskill, sideskill og viser like godt frem blankt og glatt hår som bølger og lekne krøller. Og så er det de utallige måtene å flette, vri og tviste hestehalene på. Jo lengre hestehalen er jo flere styling muligheter finnes det.

Er du overbevist om hestehalens fortreffelighet nå ,eller er du en av dem som alltid har elsket den kreative, noen ganger litt frekke hestehalen? Pass på at du får med deg galleriet av hestehaler nedenfor. Kanskje blir du inspirert til å prøve enda en hestehalestil.

I videoen demonstrerer Armin Morbach, hoved-hårstylist ved Schwarzkopf, hvordan tynt, fint hår kan tuperes for å skape en fantastiske hårfrisyrer.

Galleri : Hårstiler med hestehaler og styling-tips

oppdag: Tips og triks