Hårstyling
Hårstyling | Håroppsetninger

Instruksjoner for en hestehale med geometriske elementer

Den evig populære hestehalen har inspirert til enda en stylingvariant med geometriske detaljer. Vi så denne nye elegante hestehalen på catwalken. Det nye styling elementet i frisyren, er to brede partisjoner av hår, som går fra pannen til toppen av bakhodet, hvor de så krysses og løper mot siden av hårfestet ved nakken. Vi viser deg hvordan du styler denne eksepsjonelle lave hestehalen.

Når du ser frisyren forfra ser det ut som en helt alminnelig hestehale. Håret er kjemmet stramt, litt strengt, tilbake. Frisyrens særegenhet ser du først bakfra, hvor to glattkjemmede hårlokker krysser hverandre en gang før de møter sidehåret i nakkelinjen. De kryssede hårpartisjonene er et utrolig enkelt stylingelement med en iøynefallende effekt.

Slik styler du en hestehale med geometriske elementer

Dette trenger du: 

En fintannet kam, hårvoks, fliseklemmer og en tynn hårstrikk

1. Fordel en liten mengde hårvoks i håndflatene og stryk den glatt utover hele håret . Kjem så håret rett bakover med en fintannet kam.

Hvis håret ditt er krøllet eller har mye fall påfør en varmebeskytter og rett det partisjon for partisjon med en rettetang.

2. Del håret i tre, en bred partisjon midt foran og to sidepartisjoner.

3. Ta nå partisjonen i midten, kjem igjennom den en gang til før du deler den i to på toppen av hodet. Kryss en midtdel over toppen av bakhodet og fest dem ved hårfestet på hver side like bak øret. Kryss så den andre midtdelen over den første og fest den på samme måte som den første.

4. Neste steg er at sidehåret trekkes bakover og skjuler fliseklemmene som festet midtpartisjonene. Kjem sidehåret og alle hårtuppene før du fester dem sammen i en løst hengende hestehale helt nede bak i nakken.

5. Bruk en strikk (helst metallfri)  til å feste hestehalen. Trekk ut en tynn hårlokk og snurr den rundt festet til hestehalen. Fest hårlokken med en fliseklemme du skjuler runder hestehalen.

6. Tilslutt påfører du litt hårspray for ekstra hold.

Denne hestehalen er ideell for de som liker å ha en stil med det lille ekstra som gjør frisyren unik. Denne varianten av en hestehale vil gi deg oppmerksomhet ved alle anledninger!