plaited-short-hair_1280x680
Hårstyling | Flettet hår

Fletter til kort hår

Viktig spørsmål: Kan man bare flette håret sitt hvis man har langt hår? Nei langt ifra. Med våre topp 5 styles kan man se hvordan fletter også kan brukes i frisyrer til kort hår, for eksempel pixie klipp og bob. Har du blitt bitt av flette trenden? La deg inspirere!

 

En trendy klassiker: romantisk, uformelt, eller tøff - fletter er veldig populært akkurat nå. Kjendiser, bloggere og modeller har alle fletter (til og med på den røde løper). En flette gir det lille ekstra på null komma niks. Presis og perfekt styling er ikke nødvendig når det gjelder fletter. Den nye generasjonen av frisyrer krever en flette som er litt mere tilfeldig, uformell og gjerne litt rotete!

Men da trenger du lang hår, ikke sant? Ikke nødvendigvis. Du kan flette håret ditt selv om du har kort hår, enten som en liten detalj eller som en frisyre i sin helhet. Det er helt fantastisk hvor mye man kan få ut av kort hår, så som pixie klipp, bob og andre korte frisyrer. Vi presenterer her 5 ideer til hvordan du kan flette ditt korte hår helt uten profesjonell hjelp.

 

Fletter til kort hår