Trendy looks
Hårstyling | Flettet hår

Amber Heard’s raske og lettvinte frisyre

Amber Heards frisyrer har nesten alltid et overraskende eller oppsiktsvekkende innslag for å skape interesse og fokus. Disse elementene gir hennes hårfrisyrer et personlig preg. Vil du gjøre hennes sidestil til din egen? Vi viser deg hvordan du lager denne frisyren med en iøynefallende flette.

I løpet av karrieren har skuespillerinnen og modellen Amber Heard spilt i filmer med kjendiser som Nicolas Cage, Harrison Ford og Johnny Depp. Amber Heard hadde sin filmdebut i det velkjente sportsdramaet ‘Friday Night Lights’. Hun har også opptrådt i episoder av den amerikanske TV-serien Californication. Den unge kvinnen fra Texas er absolutt et flott syn. Som så mange unge skuespillerinner i dag, gikk hennes vei via modellkarriere til film.

I dag er Amber Heard og Johnny Depp blitt ett kjendispar. De to skuespillerne møtte hverandre i 2012 på settet til The Rum Diary. Tidlig i 2014 annonserte hun og Johnny Depp sin forlovelse. Forut for forlovelsen var partneren hennes fotografen Tasya van Ree.

Amber Heards hårfrisyrer

Skap Amber Heards hårfrisyre

Amber Heard med en chignon, en quiff og en flettefrisyre (fra venstre til høyre)

Amber Heard liker å trekke oppmerksomheten til det lange lyse håret og spille på sin feminitet. Denne varianten med flette og håret til siden er ekstra sjarmerende. Skuespillerinnen Amber Heard nyter å uttrykke forskjellige stiler og stemninger. Hun er flink til å style oppsatt hår og skape frisyrer som strekker seg fra elegante til lekne. Hennes favorittfrisyre er stort hår, gjerne tupert til en stor quiff.

I 2014, så vi Amber Heard delta i åpningen av Two Days, One Night (en film av Luc Dardenne med Marion Cotillard) med håret lagt over til siden og med en feminin flette og  sjarmerende stil. Hennes frisyre holdt på oppmerksomheten til både de kvinnelige og mannlige gjestene på filmfestivalen i Cannes.

Dette trenger du for å lage Amber Heards variant av sidefrisyren:

Volumiserende mousse, en tynn strikk, varmebeskyttelse, en krølltang med stor diameter og saltspray.

Steg for steg instruksjoner til Amber Heards frisyre

Skap Amber Heards hårfrisyre

1. Etter at du har vasket håret, påfør volumiserende mousse og tørk håret mens du trekker det over en børste.

2. Lag en sideskill og legg håret over skulderen på den motsatte siden av skillen.

 Tips: Hvis du har for vane å legge sideskillen på venstre side, bytt til høyre side eller legg skillen litt lavere. Det vil gi pannehåret et ekstra løft.

3. Bruk en krølltang med stor diameter for å lage store krøller i den forreste delen av håret på motsatt side av skillen. Det er best hvis du påfører en varmebeskytter på håret før du krøller det. Begynn å krølle håret ved øret. Hvis du foretrekker en mer tilfeldig styling, bruk fingrene fremfor en børste, for å forme de store krøllene.

4. Del håret på den andre siden opp i tre lengder, og franskflett håret mot halsen på baksiden av hodet ditt. Fletten skal se litt tilfeldig ut. Nå og da kan du til og med unnlate å flette inn deler av håret slik at det bare blir en antydning til franskflette.

5. Fortsett den tilfeldige franskfletten til du kommer midt på nakken. Fortsett deretter å flette på vanlig vis og fest fletten med en strikk.

6. Påfør den litt bustete frisyren saltspray for å gi den en matt finish.

I denne videoen, viser Schwarzkopfs hårekspert Armin Morbach  hvordan du lager fantastiske krøller.

Video: Turning Straight Hair into a Head of Magnificent Curls