Trendy looks
Hårstyling | Blondt hår

Blond hårfarge gir solskinn på regntunge dager

"Blondes Have More Fun", heter det i en gammel Rod Stewart sang fra 1978. Den britiske avisen "The Sun" foretok en kartlegging av 3000 kvinner for å finne ut om det var hold i denne påstanden. I følge denne undersøkelsen stemmer det at blondiner fester mer enn brunetter og kvinner med andre hårfarger. Ta en titt på bildene våre av blonde, suksessrike stjerner og finn ut hvordan du kan få vakkert blondt hår!  

“Blondinene Først!” Superstjernen Marilyn Monroe har vært banebrytende for mange blonde kjendiser i dag. I 1940-årene bleket Marilyn Monroe motvillig sitt mørkebrune hår fordi en fotograf stilte det som krav i en annonse. Denne forandringen gjorde at hun ble lagt merke til og deretter ble hun nærmest kastet inn i en verdensomspennende berømmelse som filmstjerne. Modellen Heidi Klum nådde ikke forsidene før hun hadde farget sitt brune hår honningblondt.

Kan blond hårfarge virkelig sette fart på karrieren? Det kan virke sånn. Oppmerksomhet hjelper, og de blonde kjendisene ser spesielt glamorøse ut på den røde løperen og foran kameraene. Å bli blond er ikke bare en hårfarge, det er også uten tvil en måte å gjøre inntrykk på.

Det er ikke så rart at blondinene dominerer blant stjernene i 2011. Lyshårete kvinner har vært populære siden fordums tider. Greske kvinner brukte for århundrer siden verdifull safran i dyre dommer for å lysne sitt naturlig mørke hår.

Nå, om lag 2500 år senere lysner vi håret så skånsomt som mulig ved hjelp av avanserte hydrogenperoksid formler med diverse balsamer. Disse formlene gjør med få steg til og med veldig mørkt hår om til en blond manke.

Sjekk ut de blonde kjendisene i galleriet og se hvilke farger som er mest trendy akkurat nå. Få også med deg våre smarte tips og triks for å bevare blondt hår vakkert så lenge som mulig. 

Berømte blondiner med solen i håret

oppdag: Blondt hår