Hårpleie | Tynt hår

Enkle veier til et sterkere hår

Hår som ser sterkt og sunt ut er innen rekkevidde. Vi deler gjennomprøvde metoder, som er sikre veier til et sterkere hår. Noen enkle tips som gjør håret til et blikkfang.

Håret gjenspeiler ofte hvordan vi føler oss. Det motsatte kan også være riktig. Pjuskete hår gjør ikke akkurat at vi beveger oss selvsikkert nedover gata. Heldigvis finnes det enkle metoder for å styrke håret. Slutt på dårlige hårdager – uten et hemmelig supervåpen. Litt omsorg og noen enkle triks vil gi nydelig glans og styrke til håret ditt.

Pleie og styling for et sterkere hår

Håret blir sterkere hvis du tilpasser hårpleien til din hårtype og bruker milde stylingmetoder. Hårets struktur vil forbedres og håret blir mer robust og ser fyldigere ut.

Sjamponering: Velg en sjampo som er designet for å styrke håret og gjenoppbygge den ødelagt hårstrukturen. Dette vil forhindre at håret brekker og legge grunnlaget for et hår som ser sterkt og sunt ut.

Det er ikke alltid bedre med mer: Bruk riktig mengde sjampo pleieprodukter. Hvis du bruker for mye vil hårstråene bli dekket av produktrester og håret blir tyngre og vanskeligere å style.

Riktig mengde >> Så mye bør du bruke av hårpleieprodukter

Tørking: Begynn å tørke håret med en føner på mellomvarme. Tørk ikke håret helt enda. Påfør håret en liten dæsj stylingmousse, arbeid inn i hele håret, før du tørker håret helt med føneren. Håret vil se fyldigere og livligere ut hvis du bruker en spikerbørste til å trekke håret forsiktig vekk fra hodebunnen mens du tørker det.

Unngå: Bruk aldri et håndkle for å gni håret tørt, det vil ødelegge hårstråenes skjellag.

Styling: Bruk volumiserende stylingprodukter for mer volum og liv. Lette sprayer med ‘push-up effekt’ er ideelle til dette formålet, men volumiserende hårpudder fungerer også godt. Tørrsjampo er også en rask og enkel stylinghjelp som fjerner talg fra hår og hodebunn. Det gir en umiddelbar volumboost.

Hårspray: Hvis du velger å bruke hårspray bør du løfte små seksjoner av håret og påføre hårsprayen på undersiden av seksjonen. Etter at stylingen er komplett, påfør litt hårspray på oversiden også.

Styling så håret ser sterkere ut

 

De riktige hårfrisyrer er avgjørende for at håret ditt skal se godt ut. Hvis det er klippet korrekt, vil håret se fyldigere og sterkere ut. Lagvis klipp og myke frisyrer med lugg gjør også at håret ser fyldigere ut.

Klipp hårtuppene jevnlig for å unngå sprø eller splittede hårtupper. Resultatet er et hår som ser sunnere og sterkere ut.