Hårpleie | Stresset hår

Nytt liv og glans til skadet hår

Har du lyst å vise deg med livlig, glansfullt og vakkert hår, men skader har etterlatt håret ditt livløst og kjedelig? Hjelpen finnes! Moderne hårpleieprodukter virker umiddelbart pleiende på hårets struktur. Resultatet er skinnende og glansfullt hår.

Sunt hår har en dyp og naturlig glans. Å gjenoppbygge hårets glans krever derfor at håret får tilbake sin naturlige struktur. I tillegg kan nye generasjoner hårpleie umiddelbart glatte ut hårets skjellag, som så er i stand til å reflektere lys. Nye hårpleie innovasjoner gjør det lettere enn noen gang å gi håret tilbake sin skinnende glans og sunne struktur.

Første steg mot et skinnende hår begynner med den riktige sjampoen. Spesielt skadet hår må behandles med silkehansker. Å velge den riktige sjampoen og balsamen hjelper deg langt på vei mot et sunt og vakkert hår. Vær nøye med kun å bruke den nødvendige mengde sjampo og bruk lunkent vann fremfor varmt vann. Etter sjamponeringen, klemmer du mykt på håret med et håndklede, unngå å gni det. Denne fremgangsmåten virker bra for alle hårtyper.

Skadet hår trenger ekstra pleie i form av regelmessig bruk av hårkur. Dette gjelder spesielt ved tørre eller splittede hårtupper.

Ofte er varme stylingredskaper ansvarlige for hårskader. Hvis du må bruke dem, vær påpasselig med å bruke en varmebeskyttende lotion eller spray først. Så ofte som du har mulighet for, bør du la håret lufttørke.

Umiddelbar glans til skadet hår

Selvfølgelig er den viktigste faktoren på vei mot et sunt og glansfullt hår, at du får gjenopprettet hårets naturlige struktur. Allikevel behøver du ikke å holde ut at håret ditt er kruset, tørt og kjedelig i ukes- eller månedsvis mens håret ditt kommer seg fra skadene. Instant finishing produkter gir en blendende glans selv til skadet hår. De bidrar også med pleiende stoffer, som kan hjelpe til med å gjenoppbygge hårets skjelllag. Verdifulle oljer og andre ingredienser gjør håret glatt, skinnende og smidig. Andre stylingprodukter som hårspray og stylingmousse er også tilgjengelige i høyglans varianter. En gelevoks med oljer øker også glansen frem til neste sjamponering. Du finner også shine enhancers, som holder ved 3 sjamponeringer og inntil 7 dager. Disse produktene er tilgjengelige i hendige pakker til engangsbruk, som passer inn i den minste lommebok eller veske. Shine enhancers brukes som en vanlig sjampo. De gir en dyp glans selv om håret er alvorlig skadet.