Hårmasker: En ekstra porsjon pleie

I løpet av sommeren er det vinden, solen og varmen som virker stressende på håret, mens kulde og tørr luft kan skade håret i høst- og vintermånedene. Men dette er ikke de eneste årsakene: kjemiske behandlinger, miljøpåvirkninger og mekanisk stress virker også belastende på håret. Bruk gjerne en hårmaske spekket med nærende ingredienser for en optimal hårpleie. Her er noen verdifulle tips om hvordan du bruker hårmasker og hvorfor Gliss 4-i-1-maskene er nettopp hva håret ditt trenger.

 

Mens en balsam glatter ut kutikulalaget og tilfører håret mye fuktighet, virker hårmasker i dybden. Ingrediensene i hårmasker, som f.eks. effektive oljer, gir tørt hår intensiv næring samtidig som byggesteiner i flytende form laget av keratin fester seg til de porøse områdene og kompenserer for strukturelle skader – anti-aldring for håret ditt!

Hvordan bruke hårmasker riktig

null

Hårmasker trenger dypt inn i håret.

1. Hårmasker kan kun gjøre håret motstandsdyktig mot miljøpåvirkninger hvis de brukes korrekt. Bruk en hårmaske minst én gang i uken. Hvis håret ditt er svært stresset, kan du også behandle det med en maske så ofte som to til tre ganger i uken.

 

2. Påfør masken i fuktig hår med en bredtannet kam. Dette gjør at masken blir jevnt fordelt over alt og når ut til spissene. Påfør ikke masken over ørehøyde siden håret er naturlig fett i hårrøttene.

 

3. Vikle et varmt håndkle rundt hodet og la masken trekke inn i håret. Følg angitt virketid på forpakningen. Varmen åpner opp kutikulalaget i håret og de aktive ingrediensene i masken kan da trenge gjennom og utrette sine mirakler.

 

4. Skyll håret grundig når virketiden er ute. Hvis du er i et område med hardt vann, bruk en flaske med mineralvann i siste skyllesyklus – det vil garantere glans.

 

Vårt råd: For spesielt intensiv pleie kan du ha masken i håret over natten. Vikle en myk mikrofiberklut rundt håret for å øke effekten av varmen og beskytte putetrekket.

Hårmasker: Tips og råd

For intensiv pleie arbeider du masken hårlokk for hårlokk fra topp til tupp. Dette tar kanskje litt lengre tid, men det er mer effektivt siden det sikrer at hvert eneste hår dekkes.

 

Spesielt effektivt vil det være hvis du påfører masken om morgenen, setter håret opp i en knute og lar det virke hele dagen. Skyll ut masken grundig om kvelden.

 

Et lite nødtriks: Hvis du ikke har tid til en skikkelig behandling, men har et øyeblikkelig behov for hårreparasjon, fordeler du ganske enkelt en liten mengde av masken i håndflatene og masserer den på hårtuppene. Ikke skyll den ut.

Gliss 4-i-1-masker: En maske for ethvert problem

null

De to Gliss 4-i-1-maskene vil hjelpe deg med ethvert hårproblem.

Hårmasker kan gjøre nesten alt: de gjør det enklere å gre håret, tilfører fuktighet, gjør håret mykt og føyelig og forhindrer krus. Gliss 4-i-1-maskene tilbyr deg skånsom til intensiv hårpleie, avhengig av hva du føler at håret ditt trenger. Før sjamponering påfører du masken i vått eller tørt hår, la den virke i maks tre minutter og skyll den grundig ut. For en nærende finish tilsetter du en liten mengde i tørt hår etter vask – uten å skylle den ut.

 

Det er viktig at hårmasken passer til din hårtype for å gi best mulig pleie.

 

Hårmaske for skadet, farget hår

Gliss 4-i-1-maske med protein og babassunøttolje gjør farget hår mer strålende og glansfullt. Behandlingen forebygger også splittede tupper og gjør håret mer føyelig.

 

Hårmaske for stresset og tørt hår

Gliss 4-i-1-maske med protein og kakaosmør har en fuktbalanserende effekt. Den fuktgir håret, styrker det og beskytter mot flisete tupper.

oppdag: