Hårpleie | Beskytte

Oppnå inntil 90 % mindre slitasje på håret med Gliss Total Repair

null

Daglige belastninger på håret kan gjøre det ekstra tørt og slitt, slik at det til slutt brekker. Gliss Total Repair reparerer oppståtte skader på håret og beskytter mot nye. En intensivt pleiende Gliss-serie for et mykt, glansfullt og friskt hår!

 

Formel beriket med HYDROLYSERT KERATIN og BLOMSTERNEKTAR

 

HYDROLISERT KERATIN

• Reparerer skader.

• Styrker hårstrukturen.

 

BLOMSTERNEKTAR

• Gjenoppbygger og pleier.   

• Tilfører fuktighet i dybden.

• Reparerer og styrker.

Fire trinn for å redusere slitt hår

Håret ditt utsettes daglig for påkjenninger, noe som resulterer i et tørt og skadet hår. Dette krever en dyptgående reparasjon og pleie fra utsiden. Følg trinnene nedenfor for å redusere slitasjen på håret med 90 %!

 

1. Sjampo og balsam – Begynn med å vaske håret med Gliss Total Repair Shampoo – sørg for å massere sjampoen godt inn i håret og skyll den grundig ut. Deretter påfører du Gliss Total Repair Balsam i det våte håret – skylles godt ut.

 

2. Hårkur – Masser inn Gliss Total Repair 2-in-1 Treatment i fuktig hår etter steget ovenfor og la virke i 2–3 minutter. Skylles godt ut av håret. 

 

3. Balsamspray Spray Gliss Total Repair Express Conditioner på håndkletørket hår, etter hårkuren. Skal ikke skylles ut, men la virke i håret for et inntil 90 % mindre slitt hår!

 

Bruk denne pleierutinen 2–3 dager i uken.

Vil du vite mer om de ulike produktseriene til Gliss?

oppdag: