Slik finner du rett nyanse for deg

Å farge håret hjemme er en enkel og rask måte å gi håret ditt en kjærlighetsboost. For å få et perfekt resultat er det viktig å velge en nyanse som passer akkurat deg. Riktig nyanse gir ikke bare håret ditt nytt liv, men kan også gi huden din en vakker glød og få dine øyne til å glitre litt ekstra ❤

Basert på hudtonen din

For at din hårfarge skal føles naturlig er det viktig å gå ut fra din hudtone. En enkel måte å gjøre rede for om du er har en varm eller kald hudtone er å se på blodårene på underarmen din. Er de grønnaktige? Da har du en varm hudtone, mens blåaktige årer tyder på en kald hudtone. Du kan også ta en titt i smykkeskrinet ditt, trives du best i sølvsmykker så er det veldig mulig at du har en kald hudtone, mens gullsmykker tyder på en varmere tone.

Brune og svarte nyanser

null

Om du har en kald hudtone passer du nok best i nøytrale eller kalde nyanser. Se etter nyansenavn som slutter på 0, som 5.0 Lysbrun, 3.0 Mørk brun eller 1.0 Sort. Om du har en varm hudtone kommer du til å passe bra til en mørk nyanse som 4.65 Kastanjebrun, 6.5 Karamellbrun eller 3.65 Mørk sjokolade.

Blonde nyanser

null

Om du har en kald hudtone passer du best i noe kaldere nyanser mens en varm blond nyanse passer fint til en varm hudtone. Hårfargeserien Only Love har tre vakre blonde nyanser som er nøytrale, fra 9.0 Ekstra lys blond til en mørkere 7.0 Mellomblond. Disse nyansene passer både til varme og kalde hudtoner.

Om du har bleket håret

null

Om du har bleket håret ditt tidligere og velger en nøytral nyanse (nyansenavn som slutter på 0) så anbefaler vi at du gjør en forpigmentering. Dette gjøres enkelt med nivå 2 toning (gylden/honning nyanse) i ca. 10 minutter, eller nivå 3 i vått hår i 5 minutter. NB! Du kommer ikke til å få et varmt resultat på grunn av forpigmenteringen, men en vakker kald og nøytral nyanse.

Ting å tenke på

Hvor mørk nyansen blir, avhenger av hvilken nyanse du velger og hvor mørkt håret ditt er til å begynne med. Dette kan du se på produktenes bakside eller på Schwarzkopf.no. Om du allerede har farget hår, kan nyansen bli mørkere enn du har tenkt deg, så velg gjerne en nyanse lysere. For at nyansen skal føles og se naturlig ut så anbefaler vi at du ikke farger håret mer enn 2 nyanser mørkere enn din naturlige hårfarge. Hvis du skal gjøre en stor fargeforandring kan det være lurt å kontakte Schwarzkopfs kontaktsider (Facebook) eller ta en prat med din frisør. 

Grått hår

Only Love gir intense farger som dekker grått hår, men tenk på at de lysblonde nyansene har mindre gråhårsdekning. Har du mye grått hår kan du benytte deg av en mørkere blond nyanse som 7.0 Mellomblond. Om du har grå ettervekst kan du med fordel benytte deg av en mørk nyanse i bunnen og en lysere en ut i lengdene. Dekningsgrad står på baksiden av produktene.

Only Love

null

Schwarzkopf sin nye hårfarge serie Only Love gir intense og holdbare farger med mye glans. Produktene er dermatologisk testet og inneholder verken alkohol, ammoniakk eller silikoner. Fargene er fri for PPD og PTD (kjemiske virkestoffer) og er kvalitetstestet av ECARF (European Center for Allergy Research Foundation). Produktene inneholder naturlige ingredienser som arganolje, havremelk og soyaprotein som pleier håret. Only Love er ikke bare skapt med kjærlighet; den er pakket med det også – kartongen er nemlig et resultat av klimanøytral produksjon! ❤