Våre Varemerker | Hårfarge | Color Expert

Hemmelighetene bak Omegaplex

Over hele verden har den revolusjonerende plextrenden spredt seg fra profesjonelle frisører til gatebildet. Men hva er det som gjør det innovative Omegaplex-formularet så effektivt? Her svarer vi på spørsmålene dine og viser deg den nye teknologien i detalj.

Omegaplex forener farge og pleie

Skadet hår har vært i fokus i forskning de siste årene. Over hele verden har forskere studert de forskjellige skadene hårfibrene utsettes for, hovedsakelig som følge av farging og bleking.

4 karakteristiske hårskader er definert

 

 • Håret brekker
  Graden av hårskaden er ofte knyttet til tendens til å knekke ved f.eks hårkjemming.
 
 • Hårskjørhet
  Gjentatte elongeringstester viser at håret mister spenstighet med tiden.
 
 • Hårporøsitet
  Mekanismer i hårskading studeres nå ved å måle hårets porøsitet. Resultatene tyder på ar skadet hår har større porer som gjør håret mer sårbart.
 
 • Ru hårstruktur
  Hårets ytterste skjellag er blitt ujevnt og forskjøvet, håret blir tørt og sprøtt,  en tilstand med ”flyvehår” som står til alle kanter.

 

Forskning knytter denne typer skade til hårfarging eller bleking av håret.*Kilder: 2010 Japans Dermatologiske  Forbund, 2008 Tidsskrift for Kosmetologisk Forskning, Håndbok over kosmetisk forskning og teknologi 2014.

Mikrobindinger: hemmeligheten bak sunt og sterkt hår

Mikrobindinger knytter de enkelte spiralene av keratin sammen til en mengde kabler og disse igjen til et hårstrå. Bindingen virker som en bro som forbinder. Mikrobindingene er avgjørende for hårets styrke og struktur.


Ved farging og bleking kan disse mikrobindingene briste. Hårets fiberlag blir svekket og er ikke lenger stabilt nok til å beholde hårets struktur. Resultatet er hår som mangler styrke og spenst, og derfor lettere brekker. Etter at håret er skyllet legger hårets  ytterste beskyttende skjellag seg ned igjen, men skaden er allerede skjedd


Color Expert reduserer disse skadene. Se her hvordan.

Et mirakel – teknisk sett

Ny Omegaplex Anti-Breakage Technology er den innovative løsningen på hårbeskyttelse kombinert med hårfarging. Color Expert er den første hjemmefarge med Omegaplex teknologi. Schwarzkopfs Color Expert med takk til Omegaplex Professional Anti-Breakage Technology.

 

Stol på Omegaplex, et  **3-trinn system** spesielt utviklet for å bevare og forsterke mikrobindinger mot skade under og etter hårfarging

 

Første fase i systemet er tilsatt i hårfargeblandingen for å beskytte mikrobindingene under hårfargingen. Etter at håret er farget repareres hårstrået i trinn 2 i dybden og forsegler fargeintensiteten. Etter 3 uker rekonstrueres håret i trinn 3 innenfra for å bevare håret i toppkvalitet.