Highlights

Opplev Natural & Easy

Natural & Easy fra Schwarzkopf er det opplagte valget, uansett om du vil fremheve din naturlige hårfarge eller eksperimentere med andre fargerike nyanser. Vi tilbyr en farge av høy kvalitet med opptil 100 % gråhårsdekning, og som samtidig gir næring og beskyttelse til håret ditt. Med et større fokus på naturlige ingredienser og bærekraftig emballasje gjør vi vårt beste for både naturen og håret ditt.

Kvalitetsfarge med 100 % gråhårsdekning

null

Natural & Easy er naturlig uten å gå på bekostning av kvaliteten.

Vårt mål er å være transparente og bruke naturlige ingredienser med best mulig resultat. Vi bruker fransk lavendelvann i den næringsrike fargekremen, mens balsamen inneholder olivenolje fra Middelhavet som gjør håret glatt og glansfullt.

Et løft for alles beste

null

Vår permanente hårfarge inneholder opptil 93% * naturlige ingredienser, og den pleiende balsamen opptil 97 % ** naturlige ingredienser. Dette garanterer et overlegent fargeresultat, glansfullt hår med mindre skade på håret og et tryggere valg for deg. I tillegg til innholdet er også emballasjen utviklet med bærekraft i fokus. Vi har redusert vår miljøpåvirkning ved å bruke resirkulert aluminium og FSC-sertifisert papir til eskene.

 

* inkludert vann, % rate avhengig av nyanse.

** inkludert vann.

Farge håret hjemme med Natural & Easy fra Schwarzkopf

oppdag: