Highlights

Ny look – Samme fantastiske hold

Taft er synonymt med gode produkter som gir langvarig hold og gjør det mulig å skape individuelle frisyrer. Som en fremtidsrettet merkevare forutser og tilpasser Taft seg fremtidige trender, og oppdaterer produktspekteret for å dekke eventuelle endringer i markedet og forbrukernes behov. Taft er relansert med nytt fantastiske utseende, og du kan fortsatt stole på resultater av høy kvalitet. Ny look – samme utrolige hold.

 

Det er over 60 år siden Taft introduserte hårspray i de første skjønnhetssalongene i Europa, og verken grepet om markedet eller håret har vaklet siden den gang. Taft har blitt kjent som et ledende merke innen innovative og pålitelige stylingprodukter, med et omfattende utvalg som inkluderer hårspray, mousse, voks, geler, m.m. Produktene er utviklet for å tilby et utvalg tilpasset spesifikke krav, og har varierende hold og styrke, avhengig av stylingbehovet til håret ditt.

En moderne makeover

null

Ny look – samme utrolige hold. Det nye designet har en ”tårn”-struktur i sirkler som gjør det tydeligere, samt lettere for deg å se hvor mye hold et produkt har og hvilket som passer best for deg. Når du bestemmer deg for hvor mye hold du trenger fra Volume, Ultra, Pure, Power, Ultimate og Irresistible Power-sortimentet vårt, indikerer de sirkulære symbolene hvilket produkt du bør velge.

 

I tillegg er et flertall av formlene nå veganske, og moussene gir enda bedre pleie. Vi har også foretatt viktige oppdateringer når det gjelder emballasjen vår: vi bruker resirkulert plast, karbon-fri plast og evig resirkulerbare metallbokser, så produktene er også bedre for miljøet. 

Hele dagen og kvelden

Enten du ønsker en supersterk gel til å forme kort hår, en volumiserende mousse for å øke sprett eller en effektiv hårspray for å holde en fantastisk up-do på plass, er Taft merket du går til for å finne akkurat det produktet du ønsker. Det lar deg skape salongstilen hjemmefra, noe som gjør hele forskjellen mellom en frisyre som varer hele kvelden eller som faller sammen før du er ferdig med forretten. Føl deg uovervinnelig med Taft.

one dam image
oppdag: