Highlights

Natural & Easy gjenoppfunnet

Natural & Easy er gjenoppfunnet! Enten du foretrekker å eksperimentere med nye fargenyanser, eller ønsker å holde deg så nær din naturlige farge som mulig, tilbyr Natural & Easy høytytende farger med inntil 100 % gråhårsdekning som også beskytter og gir næring til hodebunnen din.  Hemmeligheten bak et vakkert, naturlig hår ligger i de tre forhåndsblandede harmoniserte fargetonene som skaper multi-tonale farger for mer nyanserte toner og reflekser som gir et mer langvarig, naturlig utseende. Vi har som misjon at ingrediensene i hårfargene våre og dine resultater skal være så naturlige som mulig. Derfor relanserer vi Natural & Easy med et enda større fokus på å benytte produkter med naturlig opprinnelse, samt introduserer vi mer bærekraftige forpakninger som er mer hensynsfull mot miljøet. Fordi vi tror at naturlighet er et livsstilsvalg.

Oppdatert og oppgradert

Så, hva er nytt? Vel, vi har økt beskyttelsesgraden – både når det gjelder håret ditt og miljøet. I vår søken etter å fremme transparens og erverve naturlige ingredienser, har vi brukt fransk lavendelvann i vår nærende fargekrem, mens balsamen er laget av olivenolje fra Middelhavsområdet som etterlater håret ditt superglatt og naturlig glansfullt. Vi har også fått et nytt medlem i fargefamilien: 520 Orchid Extra Light Blonde – en rik gyllenblond nyanse.

En boost for hårpleien din

null

Dette betyr at den permanente fargen nå inneholder inntil 93 %* ingredienser av naturlig opprinnelse, mens balsamen til etterbehandlingen består av 97 %** naturlige ingredienser – noe som sikrer en solid fargeytelse og gir et livlig hår med et produkt som primært er laget av naturlige kilder. Færre kjemikalier betyr mindre skade på håret og større trygghet for ditt valg av produkt.

 

*Inkludert vann og % avhenger av nyanse​

**Inkludert vann

Ansvarlig fra utsiden og inn

Du vil også bli oppmerksom på at forpakningen vår har et helt nytt og fresht design og viktigst av alt, har blitt gjenskapt med bærekraft i tankene. Vi har redusert vår miljøpåvirkning ved å bruke FSC-sertifisert papp til eskene, samt resirkulerte materialer til tuben og brukerveiledningen. Vi har tilføyd en «Be Smarter Recycle»-logo for å anspore kundene våre til å være oppmerksomme på resirkulering, og den oppdaterte brukerveiledningen deler viktig informasjon om avhending og resirkulering av alle Natural & Easy-elementene. Alt dette med et mål om å begrense sløsingen av ressurser og lukke kretsløpet så mye som mulig.

Omtanke for håret ditt og miljøet

Uansett hvilken hårtype du har eller hvilken fargenyanse du ønsker, fra kastanjebrunt til mørkerødt eller varm blond, kan du stole på Natural & Easy som din foretrukne løsning for langvarig farge med naturlig livfullhet og glans. Våre relanserte produkter tilbyr enda bedre fordeler som både håret ditt og miljøet vil takke deg for!

Farge håret hjemme med Natural & Easy fra Schwarzkopf

oppdag: