beach-hairstyles_1280x680
Hårstyling | Håroppsetninger

Strandfrisyrer

Strandbølger er den ideelle frisyren for sommermoro på stranden. I tillegg til strandbølger viser vi deg en klassisk bølgete frisyre og fire andre frisyrer som er perfekte for en sommerdag på stranden. Snurr, flett og sett håret opp for å lage behagelige frisyrer for varme dager.

Strandfrisyre nr. 1: Strandbølger


Stilige strandbølger er prototypen på en praktisk og vakker frisyre for glade dager på stranden. Den klassiske frisyren kan lett styles med en krølltang. For å lage den karakteristiske røffe strukturen til naturlige strandbølger, erstatter saltvannsspray og hårvoks salt havvann og solkremrester som ubemerket smitter over på håret. Voksen brukes også til å gi glans og fremheve utvalgte lokker. 

Video: Strandfrisyrer

Strandfrisyre nr. 2: Flette foran i håret

Strandfrisyrer

Kvinner med langt hår foran kan bruke en fransk kronflette for å holde håret vekk fra ansiktet. Denne frisyren er like søt som den er vakker. Lag en lav sideskill og plukk opp en omtrent fire centimeter bred lokk langs skillen mot toppen av hodet. Begynn å flette håret fra hårfestet over pannen ved å flette nye lokker av inn i den voksende franske fletten. Du kan bruke en stilig hatt som tilbehør, og for å beskytte håret mot varme og UV-stråler. 

Strandfrisyre nr. 3: Tvinn håret foran til siden

Å tvinne håret foran til siden er en enkel måte å holde håret vekk fra ansiktet. Skill ut en bred lokk av hår på den ene siden av hodet og tvinn, mens du drar den tvinnede lokken mot den andre siden av pannen og deretter bakover. Bruk noen få hårnåler eller en hårspenne til å holde det løst tvinnede håret bakover. Frisyren er også vakker med halvlangt hår. En annen variant er å samle den tvinnede lokken i en hestehale sammen med resten av håret.

Strandfrisyre nr. 4: Bølgete bob med håret trukket tilbake til en side

Strandfrisyrer

Frisyrer som sommervinden har bustet til er en like stor del av sommeren som markjordbær og måkeskrik. I vår favoritt blant sommerfrisyrene faller håret fritt eller er løst dratt tilbake. Skuespilleren Sarah Gadon (foto til venstre) viser en søt kombinasjon av hverdagslig stylet bølgete, mellomlangt hår. Håret nedenfor sideskillen er dratt tilbake og festet bak på hodet. På den andre siden faller de myke bølgene lekent inn mot ansiktet hennes. Du kan skape ekstra volum og style det øverste håret til en trendy side flip. 

Strandfrisyre nr. 5: Oppsatt hår på en side & hestehale

I en frisk ny versjon av den klassiske hestehalen deler du håret på midten og samler den ene siden i en hestehale over ørehøyde (bruk en scrunchy-strikk eller hårnåler). Håret på den andre siden kan trekkes bakover eller styles over øret for å forsterke asymmetrien i frisyren ytterligere. Til slutt samles alt håret løst i en lav hestehale.  

oppdag: