Hårstyling
Hårstyling | Håroppsetninger

Party frisyrer til nyttårsaften

Nå er det på tide å planlegge nyttårs festen. Planlegger du å sende det gamle året av sted med masser av larm eller er et glamorøst party din stil? Eller er planen en spesiell og uforglemmelig kveld for to. Frisyren skal tilpasses feiringen, Vi har forslag til stylingen uansett hvordan du velger å feire den store kvelden. Glamorøse fingerbølger i retrostil, elegant eller lekent oppsatt hår, farge eller styling til en ekstravagant eller individuell stil og selvfølgelig den romantiske frisyren til en spesiell kveld.

Vi feirer nyttårsaften, mimrer over året som gikk og hilser det nye året velkommen. I det nye året er det kanskje også tid for å fornye seg selv, utseende eller livsstil. Nyttårsaften er i hvert fall en glimrende anledning til å fylle en aften med moro! Om du feirer kvelden med et elegant middagselskap, en glamorøs fest, en kveld på favoritt utestedet, dans eller en spesiell aften for to. Det riktige antrekket og frisyren er med å sette deg i den rette stemning til den store feiringen. 

Vi håper du gleder deg over vårt galleri av partyfrisyrer til nyttårsaften

Galleri: Partyfrisyrer til nyttårsaften

Frisyrer til nyttårsaften: En elegant vri på hestehalen

Hestehaler er høyt elsket fordi de ser flotte ut og er så allsidige. Med et par håndvendinger blir en hverdagslig hestehale til en partyklar frisyre. Kate Maras hestehalefrisyre (se foto over) passer både til en rolig fest og til et party som gir det nye året en pangstart. Vil du lage en glamorøs hestehale så bruk styling som dyp sideskill, hårpynt og hårlokker som påføres gel og styles i geometriske mønstre. 

Styling instruksjoner til Kate Maras elegante hestehale:

1. Påfør håret en varmebeskytter før du glatter det med en rettetang.

2. Bruk en spisskam til å lage en lav lett skrånende sideskill. Skillen bør være rett og skarp.

3. Fordel en ertestor klatt med hårgelé i håndflatene og bruk hendene til å påføre den jevnt gjennom hele håret.

4. Ta ut og fest en ca 5 cm stor hårlokk fra pannen. Samle resten av håret i en lav hestehale, men ikke fest det med strikk enda. Påfør mer gelé hvis det er behov for det.

5. Kjem nå hårlokken fra pannen bakover kronen på hodet, begynn fra sideskillen og kjem den på skrå mot hestehalen. Påfør enda litt mer gele før du samler hestehalen og fest med en hårstrikk.

6. Påfør hårspray for ekstra glans og hold.