Trendy looks
Hårstyling | Ballkveld

Glamorøse festfrisyrer

Jo kaldere årstiden er, jo hottere blir selskapene. Når dagene blir kaldere og kortere, gir kveldene muligheter for selskap innendørs. Glamour er nøkkelordet! Enten håret er kort eller langt kan det uttrykke din stil og berike årstidens glamour. Vi har minglet med stjernene og tok med oss noen praktiske styling tips tilbake til de glamorøse selskapene der du er stjernen.

Selskapssesongen er her. Enda en gang er det tid for blendende stil som lyser opp de lange kveldene. Du finner kjolen som får folk til å gispe – vi vil presentere de perfekte hårfrisyrene for årstidens festligheter, for lange kvelder på byen eller familiebegivenheter. Det spiller ingen rolle om du har kort eller langt hår. Det finnes en flott og passende (glam)frisyre for alle

Stjernenes festfrisyrer

Selskapssesongen har ikke helt begynt enda, men ingen av stjernene ønsker å være sent ute med sin nye glamorøse stil. I de siste ukene har vi fulgt med mens stjernene har gått på den røde løperen og oppdaget  ganske mange super anvendelige selskapsfrisyrer. Carey Mulligan ser meget elegant ut med det korte håret sitt. Du kan se at håret er blitt litt lengre, og den fyldige manken er glansfull. Amber Heard har satt opp det skulderlange håret sitt  på en sofistikert måte som fremhever hennes kvinnelige sjarm perfekt til den elegante aftenkjolen.

Vi kunne ikke unngå å legge merke til de mange frisyrene med vakre og romantiske hårsmykker. Vi fulgte med mens denne trenden vokste frem og designere som Chanel og Rodarte presenterte sine nye linjer. Keira Knightley og Bella Thorne fråtset i glitter da de valgte sine sjarmerende hårsmykker.  

Perfekte selskapsfrisyrer som varer hele kvelden

Hva hjelper det at du har den mest sensasjonelle festfrisyren når den faller sammen etter kort tid? Løsningen her er hårspray på en liten boks, så liten at den får plass i selv den minste selskapsveske. Så kan du friske opp frisyren din på et øyeblikk.

Gled deg over vårt galleri av selskapsfrisyrer vi har sett på stjernene. Selvsagt vil vi også vise deg hvordan du selv kan lage disse flotte frisyrene.

Stjernenes festfrisyrer