Hårfarge | Eksotiske hårfarger

Trendy blå striper

Vakre nyanser og sjatteringer av blått er gode gamle favoritter i mangfoldet av farger. Blå striper er det siste nye innen hårtrender. Nyanser av koboltblå, turkis og himmelblå blander seg med naturlig blondt, brunt og grått hår. I tillegg til å friste med sin skjønnhet påvirker også fargene våre oppfattelser og stemninger. 

I følge en undersøkelse gjort av internettsiden ”Top Ten” ( HYPERLINK "http://www.thetoptens.com/top-ten-favorite-colors/" http://www.thetoptens.com/top-ten-favorite-colors/) er folks favorittfarge blå, himmelen og havets farge. Blått er beroligende og står for frihet, fred, harmoni, pålitelighet og troverdighet. Samtidig er isblå og gråblå fargetoner ofte forbundet med kulde og avstand. Velg nyanser av aquablå for å skape en avslappet og leken stemning. Det er mye godt å si om blått, ikke bare når den tilfeldigvis er trendy.

Skjønnheten i fargen blå

Foretrekker du blå eller blålig øyenskygge, maskara eller eyeliner? Det er bare et lite skritt fra blå eller blålig sminke til blå hårfarge. De fleste kvinner dypper ikke hele håret blå farge, men farger heller noen enkelte deler. Bruken av fargerike hårfarger kommer antagelig til å bli en vedvarende trend (se våre fremhevede bilder).


Tip: Bruk blå maskara i håret for å teste om blå striper i håret passer din stil og smak.

Blå striper kombinert med grønt og grått

Trendy blå striper

Modell med blå striper på moteuka i Tokyo (bildet til venstre) og Carola Bernards street style i Milano med mangfoldige grønnblå striper (bildet til høyre).

Lekent (venstre bilde): Blå striper skaper en lett synlig kontrast til lyst hår (f.eks askeblondt). Kalde blå og turkise striper, kombinert med myke bølger og sideskill vekker minner om 1980-tallet. Kongeblå sminke fullfører stilen.

Brudd med konvensjoner (høyre bilde): Unge kvinner som farger håret sitt grått med turkise striper kan virke opprørske eller selvstendige som vår street style designer Carola Bernard.

Sminke til blå striper

  • Hvis du vil la de blå stripene få skinne i rampelyset alene er svart maskara og gjennomsiktig lipgloss det perfekte valg. Fargene i sminken vil ikke konkurrere med hårfarge
  • Hvit eyeliner (se bildet til høyre av de første bildene) skaper et hint av mystikk.
  • Sminke i varme farger passer også godt til hår med blå striper. Du kan for eksempel bruke rosewood-farget leppestift eller en oransje eyeliner (blå og oransje er komplementærfarger).
  • Sotede øyne i sort og kongeblått er et praktfullt valg som fungerer godt sammen med blå striper.

Links:

Flere Carola Bernard bilder >> instagram.com/carolabernard - instagram.com/carolabernard

Street style: Carola Bernard  >> citizencouture.com