Hårfarge | Brunt hår

Highlights i mørkt hår: den ultimate guiden

Enten du bare vil legge til litt dimensjon eller gå for dramatisk kontrast, er highlights den enkleste og raskeste måten å gjøre det på. Det finnes uendelige mange nyanser du kan velge mellom, men også forskjellige teknikker som lar deg tilpasse resultatet akkurat slik du ønsker. Les videre for å finne ut hvordan. 

Din "shortcut" til en ny look

Ønsker du å gå noen nyanser lysere, men nøler med å ta det første skrittet? Da kan highlights være svaret på din hårbønn. Highlights i mørkt hår gir farge og dimensjon, skaper en varm, flatterende effekt mot huden og gir håret en nydelig solbleket look. Det finnes mange flotte looks og teknikker å prøve, og de fleste av dem er mindre tidkrevende og krever mindre vedlikehold enn å bli helblond, i tilllegg sparer det deg for all skaden som et helbleket hår kan forårsake. Det er den enkle måten å transformere utseendet ditt når du ikke vil forplikte deg til en komplett make-over, men resultatene spenner likevel fra det subtile til det dramatiske.

Highlight-inspirasjon

null
© istock

Klassiske blonde highlights

 

Klassiske blonde highlights skaper en fantastisk kontrast mot mørkebrunt hår. Dette er perfekt hvis du har mørkt hår og ønsker en transformasjon med minimum innsats. En fashion-forward-stil der du kan kontrollere hvor stor innvirkning den får - fra noen få strategisk plasserte flatterende striper på siden av ansiktet til hightlights over det hele for mer kontrast og drama. Du kan skape denne looken hjemme med en lightener som inneholder et stripesett som gir deg total kreativ kontroll over highlightsene som for eksempel Blonde M1 Super Highlights. 

 

TIPS: Subtile highlights skaper en flott illusjon av bevegelse til et ellers flatt og rett hår. For de med krøllete eller bølgete hår er effekten enda mer dramatisk!

 

Myke highlights og balayage 

 

Hvis du ønsker et mer naturlig utseende, er 'balayage' et flott alternativ. Balayage betyr 'å feie' på fransk, og bayalage highlights er skapt med en feiende teknikk, hvor du maler fargen over håret ditt i striper. Brukes vanligvis til å skape en mørkere base og lysere ender og resulterer i en mer gradert look med ekstra dimensjon og subtile blonde highlights som vokser ut mer naturlig. Dette gjør Balayage-hår mye lettere å vedlikeholde sammenlignet med andre highlights-teknikker. Det er opp til deg hvor lyst du vil ha det - fra aske- og karamellfarger for en varmere, mer naturlig look, til lysere blond for en solkysset effekt. Oppnå looken med Blonde M3 + Easy Highlights.  

 

TIPS: Hvis det er første gang du farger håret hjemme, kan du prøve å gå kun noen få nyanser lysere, slik at resultatet ikke blir for dristig. Du kan alltid være mer dristig neste gang. 

 

null
© istock

Fargede highlights – velg farge

 

Hvorfor velge det konvensjonelle når du kan prøve nye, dristige farger! Hvorfor ikke gå for rød eller lilla-fargede highlights med washout-farger LIVE 092 Pillar Box Red eller LIVE 094 Purple Punk? De gir liv og varme, i tillegg til at de er veldig flatterende på mørkt hår. Selv om dette valget krever litt vedlikehold, siden de uthevede stripene må lysnes før fargen påføres - er det fantastiske resultatet verdt innsatsen.  

 

 

 

Highlight produkter

Uansett hvilken effekt du ønsker å oppnå - subtil balayage, gradvis ombre eller mer fremtredende highlights - er BLONDE-produktene våre spesielt utviklet for å gi deg kreativ frihet til å skape din egen highlight-look. Både Blonde M1 og M3+ -behandlinger inneholder en highlighter-hette og en påføringsbørste som gjør det lett å påføre, og som gir deg muligheten til å skape highlights i håret akkurat hvor og når du ønsker det. Den nærende after-care Blonde conditioner styrker hårstrukturen, og sørger for at det nye, stripete håret ditt ser blankt og glatt ut. 

oppdag: