Hårfarge
Hårfarge | Blond hårfarge

Mellomblondt hår med lyse toner

Striper eller lyse hårtupper i en totonet stil fremhever hårets struktur og skjønnheten til mellomblondt hår. Kombinasjonen karamell og blond gir et spesielt vakkert og naturlig utseende. Vi viser deg hvordan du styler mellomblondt hår og legger inn lysere toner.

Mellomblondt hår har, nesten helt ubemerket, igjen steget inn i motebildet. Tradisjonelt står alt som ligner en mellomting i faren for å bli sett på som hverdagslig. Dette gjelder sannelig ikke for mellomblondt hår som åpner opp for et vell av variasjoner i struktur og nyanse. Lyse striper i mellomblondt hår er spesielt uttrykksfullt. Andre variasjoner inkluderer en to-tonet farge med lyse hårtupper.  Reflektert lys i karamellfarget eller honningblondt hår fremhever på en leken måte stråleglansen i mellomblondt hår.

Mellomblondt hår som faller fritt gjenspeiler gyllent skimmer og skiftende fargenyanser ekstra godt. Derfor er dagens enkle hårfrisyrer et perfekt valg til mellomblondt hår. Hårfargen er også stilig til korte frisyrer, saltvannsbølger og oppsatt hår.

Stylingen av Kate Maras mellomblonde lange bob

En av tidens mest populære frisyrer er den lange boben fordi den kler så mange personligheter. Kate Mara (se fotoet ovenfor) farget det bølgete håret mellomblondt med lysere tupper. At håret er mørkere ved roten og er stylet litt tilfeldig gir boben ett moderne preg.

Styling:

1. Påfør saltvannspray i fuktig hår. La håret henge opp ned mens du føner det. For å oppnå best resultat, anbefaler vi at du bruker en diffuser på føneren mens du tørrer håret.

2. Trekk en og en partisjon av håret jevnt gjennom rettetangen, la tangen følge formen på håret og vend rettetangen en runde rundt sin egen akse der hvor du vil lage en bølge. Øk farten litt på slutten og trekk enden av håret gjennom rettetangen mens du vender platene i rettetangen utover, til hårtuppene er helt igjennom. Dette vil gi håret en vakker s-form.

3. Påfør hårspray for lengre hold.

I vårt fotogalleri, viser vi skjønnheten ved mellomblondt hår kombinert med trendy frisyrer og vi gir stylinginstruksjoner.  

Gallery: Stjerner med mellomblondt hår