Hårfarge | Blond hårfarge

Honningblondt hår: frisyrer og styling

Har du fått prøvd det? Honningblondt hår er i aller høyeste grad populært igjen. Fargen, som både er varm og kjølig på en gang, passer alle hudtoner. Hva slags frisyrer og sminke kler denne trendy blonde fargen? Her er et utvalg:

Blond er ikke det samme som blond. Det store utvalget av blonde nyanser gjør det vanskelig å velge én. Skandinavisk blond, platinablond eller kanskje ”bronde”? For å gjøre det litt enklere for deg ser vi nærmere på en av de mest forførende blonde fargetonene: honningblond! Denne klassikeren er blitt en givende fornøyelse blant trendsettere. 

Galleri: Hårfrisyrer og styling for honningblondt hår

Hårfargen honningblond

”Du fanger flere fluer med en dråpe honning, enn ei tønne eddik” er et kjent ordtak. Det høres bra ut, og det er den beste grunnen til å få den trendy hårfargen honningblond. Med honningblondt hår kommer alle til å flokke seg rundt deg, bare vent å se!

Hvem passer det til: Den søte honningblonde fargen ser bra ut på deg med lyse vårfarger, blussende sommerfarger eller varme høsttoner. 

Hvem burde droppe det: Har du kalde vinterfarger bør du holde deg vekk fra den varme honningblonde fargen – den kan lett gjøre Snøhvittonen i huden kjedelig.  

Sminketips til honningblondt hår

Unngå harde kontraster som svart, eller kalde farger som sølv og grått. Hold deg til de varme nyansene. Gull, krem og rød får hudtonen og hårfargen til å skinne.

Fullkommen power look: Naturlig sminke med signalrøde lepper!