Hårfarge
Hårfarge | Blondt hår

Blondt hår med mørk ettervekst er en stil

Leker du litt med ideen om å lysne håret blondt, men er skremt av utsiktene til konstant å farge etterveksten som gror ut? Det er ingen grunn til å ha bekymringer om mørke røtter lengre. Slike bekymringer hører til fortiden, da ettervekst var et tabu, og skulle skjules. Nå er det ikke noe som skal skjules lengre. Faktisk er mørke røtter i blondt hår akseptert over alt, inkludert gallamiddager. Ta en titt på de blonde kjendisene i vårt galleri, de viser flere varianter av looken. Vi tilbyr også med noen stylingtips, så du er både stilig og velstelt til neste hårfarging.

Moten med to-toner har gjort mørk ettervekst akseptabelt. Det er ikke så lenge siden det var tabubelagt å vise ettervekst i en annen fargenyanse. Da måtte etterveksten skjules og farges. Det gjorde at mange kvinner var tvunget til å farge håret hyppig. I dag er det som en gang ble sett på som et tabu en trendy to-tonet look. Ombre-stilen er flott til neste hårbehandling.

Å ha en avslappet holdning til småproblemer som mørk ettervekst er absolutt en god ide. Å være for anspent har du ikke noe tilbake for, det hemmer kreativiteten!

Blondt hår og mørk ettervekst: fra tabu til hårstil

Nå for tiden, kan kvinner med mørke røtter i blondt hår fortsatt bli sett på som rebelske. Tross alt tør de å ignorere en av de gamle regler for god skikk og bruk, ettervekst i blondt hår må skjules for offentligheten. Ofte vokser tendenser fra noen få rebeller til små grupper som igjen baner vei for generell aksept. Alt som trengs er bare litt tålmodighet. Det tar tid før tabuer forsvinner. Til og med noen kjendiser viser stolt fram mørk ettervekst på den røde løperen. Myke bølger, strandlokker og stilige bob-frisyrer  (som vi er hos Cameron Diaz) er spesielt kledelige med mørke røtter.

Hvor ofte du gir håret langs røttene en fargebehandling er (nesten) en smakssak, heller enn noe en gjør for å skjule det som egentlig ikke kan skjules. Moderne damer er ferdige med å følge alle reglene.

Slik styler du ettervekst i blondt hår

Har vi overbevist deg enda? Er du klar for en to-tonet look, eller har du ganske enkelt lyst til å forlenge perioden mellom to hårbehandlinger, vi har noen gode tips til din hverdag. Rebeller ønsker også å vise sine beste sider.

1. En tilfeldig to-tonet farge ser ekstra stilig ut kombinert med strandlokker og myke bølger. Begge er elementer av en casual stil og fremhever hverandre.

2. Så lenge håret er sunt får ettervekst en look til å virke mer casual enn uflidd.

3. De mørke røttene ser mye bedre ut når det ikke er et skarpt skille mellom mørkt og det lyst hår. Sørg for at overgangen mellom hårfargene ikke er trinnvis. Myke og uregelmessige overganger er mye flottere.

4. For alle som er usikre på hvordan en lager en myk fargeovergang med gradvis toning og hvordan en velger den beste hårfrisyren til denne avantgarde looken, finnes det over alt et mangfold av Schwarzkopf hårstylister klare til å hjelpe.

Selvfølgelig, du kan fortsatt velge å gjemme de mørke røttene. Du finner et bredt utvalg av sett for å friske opp etterveksten, de brukes rundt skillen og steder hvor hårrøttene er synlige. De bidrar til at du kan utsette periodene mellom hver fargebehandling av håret.