Hårfarge
Hårfarge | Blondt hår

Beachblondt sommerhår for alle

En måned med sol og saltvann skaper det flotteste beachblonde håret. Men dersom en måned på stranden ikke er dine planer for i år, og du likevel ønsker å bli med på den hotte beach blonde trenden, skal vi hjelpe deg. Nedenfor finer du de beste triksene og metodene. 

Sol og saltvann påvirker håret ditt enten det er svart, brunt, mørkt blondt eller lyst blondt. Avhengig av fargen, tilstanden og strukturen på håret ditt, vil solskinnet lage striper eller bleke hele håret ditt. Sol og sjø er imidlertid ikke lenger den eneste måten å fange sommeren i håret på. Finn ut hvordan du skaper den hotte sommerfrisyren med solskimmer i håret. 

Bleking: Beachblondt hår for brunetter

Depigmentering skaper det magiske sommerhåret. UV-strålene i solskinnet ødelegger fargepigmentene i håret og saltvannet forsterker bleke-effekten. Bleking etterligner denne sommersol-effekten. Hvis du bleker håret hjemme vil mørkt brunt og svart hår lysne med to til tre nyanser, lyst til medium brunt vil lysne med opp til åtte nyanser. Pass på å følg bruksanvisningen nøye så du slipper en panikkfylt overraskelse.

Beachblond: Striper for medium - til mørke blonde

Lyse striper er pene og de er et typisk tegn på solens magi i håret. Striper er den perfekte løsningen for medium- til mørke blonde som gjerne vil fange effekten fra den strålende sommersolen, men som ikke ønsker å bleke hele håret. Skaff deg et stripesett til hjemmebruk og gå i gang. Bruk en pensel eller applikator til å påføre fargestoffet til tynne deler av håret. Stripene vil bli seks nyanser lysere enn håret ditt, litt avhengig av produktet og din hårfarge. 

Beach blonde: Sol i sprayform for blondiner

Er du allerede velsignet med blondt hår? Hvis svaret er ja er du bare et lite skritt unna den vakreste beachblonde looken du kan tenke deg. Bare bruk litt "sun-in spray" (blekemiddel i sprayform) og få frem sommerstripene i håret ditt. Bruk sprayen eller væsken på utvalgte deler eller i hele håret. Hver påføring vil gjøre håret ditt omlag en kvart nyanse lysere. 

Beach blonde: Refleksjoner i pastelltoner

Pastell er det magiske ordet når man skal være virkelig moteriktig beachblond. Lyst, blondt hår og duse pastelltoner kombinert skaper spennende effekter. Fargebehandling kan gi deg denne looken, som får håret til å reflektere lys i pastelltonene. Denne effekten blir ekstra sterk og sprek i lyst til mørkeblondt hår.