1500x564_women-bleached-hair-cap
Hårfarge | Blondt hår

Unngå oransje hår etter bleking – 3 gode tips

Selv om vi ofte snakker om «farging» når vi vil ha blondt hår, stemmer det ikke helt. Blekeprodukter inneholder ikke farge, men blekemidler som hydrogenperoksid. Enten du bruker produktene hjemme eller hos frisøren, fjerner de hårets naturlige pigmenter slik at det blir lysere. Under behandlingstiden får håret ulike mellomnyanser som rødt, oransje og naturligvis gult, som er siste fargestadium før blondt.

1. Ta deg god tid når du bleker håret

Sørg for at du følger eksponeringstiden når du farger hår – spesielt hvis du bleker hår. Bleking farger ikke håret, men fjerner hårets naturlige pigmenter. Først de mørke fargene, deretter de rødlige. Og håret ditt viser det: under blekingen endres f.eks. håret fra brunt til rødt, oransje og gult før det blir lyst blondt.

 

Så sørg for å kontrollere blekeprosessen jevnlig underveis. Er håret fortsatt rødt, oransje eller gult? Ingen grunn til panikk, bare vent litt lenger til du oppnår ønsket farge.

2. Sølvsjampo hjelper deg

null

Sølvsjampo er den beste og mildeste kuren for oransje eller gult hår. Dette produktet inneholder blå/fiolette pigmenter som visuelt kompenserer for uønsket misfarging. La sjampoen virke i noen ekstra minutter for å oppnå beste resultat.

 

Hvis den oransje fargen skyldes bleking, kan du også gjenta fargeprosessen – men det innebærer ekstra belastning for håret. Husk å ta vare på håret og la det få tid til å hvile mellom hver bleking.

null

 

Pleie mellom hver bleking:

 

Riktig pleie er viktig for å sikre at den nye hårfargen holder seg flott lenge. En spesiell pleiende serie for farget hår er det beste. De sikrer håret sunn struktur og farge med en fantastisk glans.

3. Hvis sølvsjampo ikke hjelper, kan du bruke en toner

I motsetning til permanent-produktet (nivå 3), som trenger inn i hårfiberne, trenger tonere (nivå 1) bare inn i det ytterste laget til hårstrået. De inneholder ingen oksiderende midler (utvikler er med i esken) og de vaskes ut og varer gradvis i opptil 15 hårvasker.

null

 

 

 

 

 

 

 

Du kan skille toner-produktene fra hverandre ved hjelp av nummeret du finner på toppen av alle fargeforpakninger fra Schwarzkopf.

 

Hvis sølvsjampo ikke hjelper, kan du prøve å bruke #PureColors utvasking Pearl Blonde 10.21 toner som inneholder undertoner i sølv og aske eller LIVE 098 Steel Silver (alene eller sammen med balsam for «pastell effekt») for å oppnå effekten sølvfarget hår.

null

 

 

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe!


Ta kontakt med vår kundeservice som vil kunne veilede deg for å finne de riktige produktene til ditt hår.

oppdag: