Hårpleie | Shampoo

Staying Cool – sommerens hårpleie

Hår inneholder 5-10% vann. På varme sommerdager fordamper deler av vannet. Det er viktig ar du kompenserer for dette fukttapet og fyller hårets vanndepoter jevnlig. Våre friske hårtips hjelper deg å bevare hårets fuktighet selv på de varmeste dagene.

På solfylte sommerdager, ønsker vi alle sammen sunt og friskt hår og hud. Følg våre hårpleietips og bevar hårets friskhet hele sommeren.

Sommerlig hårpleie: Velg sjampoer og balsamer som er designet for å gjøre håret friskt og gi det nok fuktighet.

Innholdet teller: Hårpleieprodukter til sommerhår burde inneholde keratin, panthenol, aloe vera og/eller mint for at håret skal kjennes friskt lenge.

Splisj splash: En kjølende kroppsspray gjør ikke bare huden frisk, men er også god for hodebunnen. Den friske duften får vi med på kjøpet.

Svette: Svette kjøler ned huden og hodebunnen og hjelper til med å fordele oljen fra hodebunnen ut i håret. Dette og økningen i talgproduksjonen på varme sommerdager, gjør det nødvendig å vaske håret oftere. Å bruke lunkent vann når du vasker håret er godt både for håret, hodebunnen og sirkulasjonen. Denne skånsomme behandlingen reduserer også svetten.

En fuktighets booster: Eliksirer med olje gir solskadet hår ekstra fuktighet. De er lettvinte og kan påføres både vått og tørt hår

Kjølende effekt: Etter en lang dag i solen, kjøler en hårmaske ned hodebunnen og pleier håret.

Fuktige tupper: Varme sommerdager er ekstra tøffe for hårtuppene. Et serum for hårtupper forebygger tørre hårtupper.

Sunn og frisk innenfra og ut: Det er viktig å drikke nok vann. Vann uten kullsyre og usøtet te er supre tørsteslukkere.

oppdag: Balsam Shampoo