Hårpleie | Shampoo

Gliss – Bra for håret ditt og for miljøet


Gliss er kjent som et ledende varemerke og ekspert innen pleie og reparasjon av hår. Helt siden 1952 har vår misjon vært å forene vitenskap og naturens rikdommer for å skape reparerende hårpleieserier med innovative og effektive produkter som er tilpasset ulike hårtyper og behov. Gliss relanserte varemerket høsten 2020 med et økt fokus på pleieteknologi og bærekraft og introduserte nye sammensetninger som inneholder inntil 96 %*naturlige ingredienser for å gi deg et mer naturlig valg for målrettet hårreparasjon. Gjør det du elsker. Gliss reparerer.

 

*inkludert vann

Gliss - Et Naturlig Valg

null

De nye Gliss 4-i-1-behandlingene fås også med en vegansk sammensetning.

Med et primært mål om å oppdatere Gliss for å minimere fotavtrykket, samtidig som de reparerende fordelene for håret blir optimalisert, har Gliss utviklet hele sortimentet slik at det inneholder flest mulig naturlige ingredienser – med opptil 96 %* i noen av produktene. Våre håndplukkede naturlige ingredienser inkluderer black pearl, blomsternektar, peonblomst, marulaolje, arganolje, moringafrø, asiatisk blomsteressens, botanisk serum, paranøtt, rosevann, silke- og akasiebær, som alle bidrar med unike fordeler og friske, naturlige dufter.

 

Hver sammensetning er også proppet med spesialdesignede teknologier som benytter effektive ingredienser, som f.eks. hydrolysert keratin, aminosyrer, hydrolysert protein, UV-filtre, Omegaplex og biotin-kompleks, målrettet mot spesifikke hårproblemer som overbehandlet hår på grunn av styling og farging, langt hår utsatt for skade og vårt nyeste tilskudd, flatt, tynt hår uten volum. 

 

*inkludert vann

Revurdering av forpakningen - En bærekraftig fremtid

null

Som en del av Gliss sitt økte fokus på å redusere avfall og miljøavtrykk, går vi nå over til mer bærekraftige forpakningsalternativer. Dette betyr at alle nye plastflasker nå er laget av 30 % resirkulert innhold og PET-flaskene er laget av 100 % resirkulerte materialer. De nye sorte hettene er også laget av resirkulerte materialer og alle våre flasker er 100 % resirkulerbare!

 

Våre nye produktinnovasjoner og den økte bevisstheten om å redusere miljøpåvirkningen, betyr at du kan opprettholde effektiv hårreparasjon og i tillegg nyte et mer naturlig og ansvarlig hårregime. Ved å være bevisst på hva vi putter i og på håret vårt og hvordan vi avhender forpakningene, kan vi alle bidra til en sunnere planet. 

oppdag: