Hårpleie | Balsam

Hårpleie på farten: Balsamspray

Dagens hektiske livsstil gjør at vi ofte har det så travelt at vi glemmer håret. Vi dropper kompliserte eller tidkrevende rutiner fordi det er vanskelig å finne tid til å gi håret den omsorgen det trenger for å være på sitt beste. Så selv om håret lengter etter fuktighet, har vi ikke tid til hårmasker eller omfattende rutiner for vask og pleie. Og det er lett å se. Håret blir tørt, matt og skadet med flisete tupper. Du trenger hjelp, og det fort. Svaret? En fuktighetsboost som er rask å påføre. Balsamspray er redningen.

Hårpleiens superhelt

Det som er så bra med balsamspray, er at du ikke trenger å skylle den ut av håret – du bare sprayer den på, og det er det. Dermed sparer du tid samtidig som håret får langvarig næring og omsorg. Dette vidunderproduktet har flere fordeler:

 

  • Det tilfører intens fuktighet ved å forsegle fukt i håret slik at det blir sterkere, glattere og mykere. 
  • Det inneholder ingredienser som bidrar til å løse opp floker og gjør håret lettere å gre og style, og dermed er det færre hårstrå som brekker.

Målrettet reparering

null

Det er en sann jungel av hårprodukter på markedet. Det første du må gjøre, er å vurdere hårtypen din, tørrhet og farge for å finne ut hvilken balsamspray som er rett for deg. Gliss har gjort det enkelt for deg ved å utvikle balsamsprayer som er spesielt beregnet på å løse bestemte problemer hos bestemte hårtyper. Les videre for å se hvilken reparerende kur som passer best for håret ditt:

 

De med langt hår bør bruke Gliss Supreme Length Express Conditioner Spray. Produktet er utviklet for å pleie langt hår og inneholder mikroreparerende lipider, pionessens og keratinserum som bidrar til å reparerer skader, redusere flisete tupper og styrke hårstrukturen.

 

Gliss Total Repair Express Repair Conditioner Spray er beregnet på tørt og skadet hår og bruker hydrolysert keratin for å gi ny mykhet og glans til livløst hår.

Bruksanvisning: tre enkle trinn

  1. Rist produktet før bruk.
  2. Sprayes i håndkletørt eller tørt hår. TIPS: Konsentrer deg spesielt om tørre områder og tupper.
  3. Skal ikke skylles ut. Så enkelt er det! TIPS: Gre forsiktig gjennom hele håret

Lite tid, masse omsorg

Balsamspray sørger for litt ekstra omsorg til håret og er ypperlig som et supplement til din vanlige hårrutine eller til bruk når håret føles ekstra tørt. Så du trenger ikke ha dårlig samvittighet for å droppe serum eller hårmaske når du er sent ute om morgenen eller har det travelt i helgen – det er bare å vaske og spraye, så er du klar. Håret vil takke deg for det!

oppdag: