C-\fakepath\For frisører DK-NO
Trendy looks

Glamorøse festfrisyrer

Festfrisyrer: Amber Heard
Amber Heard pleier å treffe midt i blinken når det gjelder å velge riktig frisyre til akkurat det selskapet. Hennes sofistikert oppsatte hår matcher perfekt den mørke aftenkjolen designet av Stella McCartney
© Getty Images

Jo kaldere årstiden er, jo hottere blir selskapene. Når dagene blir kaldere og kortere, gir kveldene muligheter for selskap innendørs. Glamour er nøkkelordet! Enten håret er kort eller langt kan det uttrykke din stil og berike årstidens glamour. Vi har minglet med stjernene og tok med oss noen praktiske styling tips tilbake til de glamorøse selskapene der du er stjernen.

 • Selskapssesongen er her. Enda en gang er det tid for blendende stil som lyser opp de lange kveldene. Du finner kjolen som får folk til å gispe – vi vil presentere de perfekte hårfrisyrene for årstidens festligheter, for lange kvelder på byen eller familiebegivenheter. Det spiller ingen rolle om du har kort eller langt hår. Det finnes en flott og passende (glam)frisyre for alle

 • Stjernenes festfrisyrer

  Selskapssesongen har ikke helt begynt enda, men ingen av stjernene ønsker å være sent ute med sin nye glamorøse stil. I de siste ukene har vi fulgt med mens stjernene har gått på den røde løperen og oppdaget  ganske mange super anvendelige selskapsfrisyrer. Carey Mulligan ser meget elegant ut med det korte håret sitt. Du kan se at håret er blitt litt lengre, og den fyldige manken er glansfull. Amber Heard har satt opp det skulderlange håret sitt  på en sofistikert måte som fremhever hennes kvinnelige sjarm perfekt til den elegante aftenkjolen.

  Vi kunne ikke unngå å legge merke til de mange frisyrene med vakre og romantiske hårsmykker. Vi fulgte med mens denne trenden vokste frem og designere som Chanel og Rodarte presenterte sine nye linjer. Keira Knightley og Bella Thorne fråtset i glitter da de valgte sine sjarmerende hårsmykker.  

 • Perfekte selskapsfrisyrer som varer hele kvelden

  Hva hjelper det at du har den mest sensasjonelle festfrisyren når den faller sammen etter kort tid? Løsningen her er hårspray på en liten boks, så liten at den får plass i selv den minste selskapsveske. Så kan du friske opp frisyren din på et øyeblikk.

  Gled deg over vårt galleri av selskapsfrisyrer vi har sett på stjernene. Selvsagt vil vi også vise deg hvordan du selv kan lage disse flotte frisyrene.

 • Stjernenes festfrisyrer

  Festfrisyrer: Bella Thorne

  © Getty Images  

  Bella Thorne

  Håret bør være mer enn skulderlangt og med litt fall. Det kan hjelpe med en krølltang hvis du ikke har naturlig fall. Frisyren er flott både med og uten pannelugg. Den er lett å få til: etter at du har sjamponert håret, spray varmebeskytter i håret. Så tørker du håret helt med hårføner samtidig som du drar håret over en stor, rundbørste. Hvis du ikke har pannelugg skal du nå dele håret. Ta deler av håret og form endene med en krølltang. La håret bli litt varmt før du fjerner tanga. Ta to like tykke hårlengder fra sidene foran og snurr hver av dem en eller to ganger. Så tar du begge lengdene halvveis mot bakhodet og fester dem med vakre hårspenner. Bruk gloss spray for å bygge opp den glamorøse looken.

  festfrisyrer: Carey Mulligan

  © Getty Images  

  Carey Mulligan

  Denne frisyren passer for pixie-klipp med litt lengde på toppen eller for en kort bob. Slik gjør du: etter å ha sjamponert håret fordel litt styling mousse i håret og bruk hårføneren til håret er nesten tørt. Så kjemmer du håret bakover. Mens du bruker hårtørreren kjemmer du sidehåret tett til hodebunnen. Gi toppen mer volum ved å dra håret over en liten rund børste mens du føner. Bruk en anelse gele for å holde sidehåret helt inntil hodebunnen og gjerne litt hårspray. Litt gloss-spray fullender verket!

  Festfrisyrer: Amanda Seyfried

  © Getty Images  

  Amanda Seyfried

  Håret bør være litt mer enn skulderlangt og etasjeklipt. Styling: etter at du har sjamponert håret arbeid inn litt volumiserende mousse. Husk også å bruke litt varmebeskyttende spray. Nå lager du sideskillen. Føn så håret til det bare er litt fuktig mens du holder hodet opp ned.  Det gir mest volum til håret. Dra gjennom håret med en stor rundbørste mens du tørker det helt. Form en bølge som vipper utover ved å rulle den nederste delen av håret over rundbørsten en gang. Til slutt kan du dandere håret over skuldrene og bruke litt hårspray.

  Festfrisyrer: Amber Heard

  © WireImage  

  Amber Heard

  Til denne frisyren må du ha litt lengre enn skulderlangt hår. Bruk hårspray på lengder av overhåret på toppen av hodet og tuper disse lengdene kraftig. Dette gir deg en luftig “pute” av hår. Børst det fremre håret bakover ved å bruke fingrene og ta to hårlengder fra håret ved tinningen og fest dem med spenner midt på hodet. Endene av disse hårlengdene lar du være løse. Samle resten av håret i en hestehale bak. Pass på å holde håret luftig mens du holder på. Form hestehalen i en løkke.  Samle endene med en strikk og fest dem med hårspenner bak. Bruk hårspray for at frisyren skal holde seg på plass.

  Festfrisyrer: Keira Knightley

  © Getty Images  

  Keira Knightley

  Denne frisyren passer godt til en lang bob-klipp. Det ideelle er at overhåret ikke er for etasjeklipt. Styling: etter sjamponering, fordel et varmebeskyttende produkt gjennom håret. Føn så håret mens du trekker det over en rundbørste. Legg håret i en skill før du bruker rettetangen til å lage noen ekstra glatte og blanke hårpartier. Samle sidehåret midt bak i nakken og fest det med hårspenner. Ta resten av overhåret og bøy det i en rull i nakken. Fest det rullede håret med skjulte hårnåler. Hårsmykker blir prikken over i-en.

  Festfrisyrer: Taylor Swift

  © FilmMagic  

  Taylor Swift

  Til denne frisyren trenger du ekstra langt hår med fall i. Bruk krølltang hvis håret er glatt. Styling: lag en bred sideskill. Så deler du pannehåret i to lengder, snurr hver lengde for seg og legg dem sammen, til siden og litt bakover. Fest disse lengdene under overhåret ved hjelp av hårnåler som skjules av håret. Samle resten av håret i en hestehale i nakken med en strikk. Dra ut litt hår, tuper det, og snurr det rundt strikken og fest med hårspenner. Bruk fingrene til å rufse hestehalen på siden. La fingrene løpe gjennom hestehalen mens du rufser til håret og bruker litt spray samtidig. Til slutt kan du bruke litt mer spray så frisyren holder godt.