C-\fakepath\For frisører DK-NO
Trendy looks

Nå er det stort med fjær i håret

Trendy fjær i håret
Skuespillerinnen Drew Barrymore og popstjernen Ke$ha elsker tydeligvis den hete hårmoten.
© WireImage / Getty Images

 “Å pynte seg med lånte fjær” det er ikke noe vi vil assosiere oss med, men å putte fjær i håret er ikke bare akseptabelt, men også tidens hotteste trend. Vi digger den nye hårmoten. Vi kan ikke overse hvor flott et innslag av enkle hårfjær matcher våre elskede hippieantrekk. Det er lett å legge sin elsk på denne stilen, spesielt fordi alle kan style den lettvint med sin personlige touch.

 • Trendy hårfjær fra Gucci
  Modellene viser tidens hårmote av Gucci-stylisten Luigi Murenu: fjær i håret.
  © Gamma-Rapho via Getty Images

   Moteskribenter verden over var stumme av beundring da Frida Gianni, kreativt ansvarlig for det legendariske motehuset Gucci, introduserte høst/vinterkolleksjonen 2011/2012 ved moteuken i Milano. Superlativer som ” ah for noen flotte mønstre!” og ”ah, for noen unike stoffer!” regnet overveldet fra dem. Ennå en gang hadde 39-åringen overgått seg selv. Fortsatt var det enda en stor stjerne som skulle vekke oppsikt på moteuken. Det var den vel så kjente Gucci hårstylisten Luigi Murenu. På catwalken bar hans modeller klassiske hestehaler pyntet med fargerike fjær. Hva var wow-faktoren på tidens hårmote? Gjenlyden fra den stormende applausen har ikke lagt seg enda!

 • Etter moteuken i Milano, er fjær inkludert i de nye hårtrendene. Vi er ikke overasket over at hårfjær har tatt moteverdenen med storm. De er en perfekt match til hippie-looken som er så i tiden med lange kjoler, nonchalant hatt og flagrende hår. Den nye hårmoten er rask og enkel å style, og krever kun et minimalt budsjett. Du kan til og med lage fjærene selv, du finner nok et godt utvalg hos nærmeste hobbybutikk. Fargevalget er opp til deg. Hvis stilen du har nå er tilbehør i kraftige farger, bør du velge fjær i sterke farger som står i kontrast til håret ditt. Velger du den mer naturlige stilen kan du sette sammen fjær i myke nyanser av sort, hvitt eller brunt. Velg det som passer det looket du vil ha i dag. Vi har finkjemmet den røde løperen etter vakre looks med hårfjær. Se hvilke stylingskatter vi har funnet til deg.

 • Stjernene elsker å bruke fjær som hårpynt

  Trendy hårfjær: Ke$ha

  © Getty Images  

  Trendy hårfjær: Ke$ha

  Ke$ha er kjent for sin iøynefallende kreative stil. Dette gjelder i sær hennes gyllne makeup. Ved besøket til Wango-tango konsertserien i Los Angeles hadde hun pyntet håret med glansfulle gyllenbrune fjær. Fjærene, løst festet i det blonde håret, gav frisyren et spennende utrykk, uten å trekke oppmerksomhet fra den særpregede og kunstneriske sminken. Tips: Skap en perfekt hippie-look ved å feste gyllne edelstener i håret i tillegg til fjærene.

  Trendy hårfjær: Heidi Klum

  © FilmMagic  

  Trendy hårfjær: Heidi Klum

  Hvordan får hun det til? Denne firebarnsmoren er også en suksessrik TV-programleder, designer og internetstjerne. Utover sin krevende timeplan, ser det ut som om 38-åringen alltid er klar til å bli knipset til det perfekte bildet. Her får sjarmerende hårfjær frem spennende nyanser i det gyllenblonde håret hennes. Hvis du pynter hårfjærene dine med stener eller smykker, så ton ned annet tilbehør. Ellers kan du se litt vel tilgjort ut. Uansett hva som er din stil, Heidi har funnet den riktige tonen. Vi sender henne mer enn gjerne en kopi av dette bildet med beskjed om at hun har gått videre til neste omgang.

  Trendy hårfjær: Dana Schweiger

  © Getty Images  

  Trendy hårfjær: Dana Schweiger

  Til Schweiger’s ekskone fant sin egen måte å style hårfjær på. Her bærer hun en stor hårspenne med fjær, som gir henne et veldig elegant ladylike look. Tips: I denne hårstylen gjelder reglen “less is more”. En iøynefallende pryd som dette er stilig, med flere kan du risikere å se ut som du kommer rett fra en folkemusikkfestival.

  Trendy hårfjær: Annabella Avery Thorne

  © WireImage  

  Trendy hårfjær: Annabella Avery Thorne

  Den amerikanske skuespillerinnen Annabella "Bella" Avery Thorne viser to trender i tiden, myke alveaktige røde lokker og matchende brune og hvitstripede fjær. Øyensminken med skimrende gulltoner forsterker det romantiske inntrykket. Bella ser helt fortryllende ut!