C-\fakepath\For frisører DK-NO
Trendy looks

Blond hårfarge gir solskinn på regntunge dager

blondt hår
Blond, suksessens og stjernenes farge
© Getty Images

"Blondes Have More Fun", heter det i en gammel Rod Stewart sang fra 1978. Den britiske avisen "The Sun" foretok en kartlegging av 3000 kvinner for å finne ut om det var hold i denne påstanden. I følge denne undersøkelsen stemmer det at blondiner fester mer enn brunetter og kvinner med andre hårfarger. Ta en titt på bildene våre av blonde, suksessrike stjerner og finn ut hvordan du kan få vakkert blondt hår!  

 • “Blondinene Først!” Superstjernen Marilyn Monroe har vært banebrytende for mange blonde kjendiser i dag. I 1940-årene bleket Marilyn Monroe motvillig sitt mørkebrune hår fordi en fotograf stilte det som krav i en annonse. Denne forandringen gjorde at hun ble lagt merke til og deretter ble hun nærmest kastet inn i en verdensomspennende berømmelse som filmstjerne. Modellen Heidi Klum nådde ikke forsidene før hun hadde farget sitt brune hår honningblondt.

  Kan blond hårfarge virkelig sette fart på karrieren? Det kan virke sånn. Oppmerksomhet hjelper, og de blonde kjendisene ser spesielt glamorøse ut på den røde løperen og foran kameraene. Å bli blond er ikke bare en hårfarge, det er også uten tvil en måte å gjøre inntrykk på.

  Det er ikke så rart at blondinene dominerer blant stjernene i 2011. Lyshårete kvinner har vært populære siden fordums tider. Greske kvinner brukte for århundrer siden verdifull safran i dyre dommer for å lysne sitt naturlig mørke hår.

  Nå, om lag 2500 år senere lysner vi håret så skånsomt som mulig ved hjelp av avanserte hydrogenperoksid formler med diverse balsamer. Disse formlene gjør med få steg til og med veldig mørkt hår om til en blond manke.

  Sjekk ut de blonde kjendisene i galleriet og se hvilke farger som er mest trendy akkurat nå. Få også med deg våre smarte tips og triks for å bevare blondt hår vakkert så lenge som mulig. 

 • Berømte blondiner med solen i håret

  Bar Refaeli

  © Getty Images  

  Bar Refaeli

  Bar Rafaeli ser strålende ut til tross for bruddet med Leonardo DiCaprio. Hennes hveteblonde hår har fanget solens gylne lys. Tips: Du kan lett skaffe deg denne solfylte looken ved å bruke sun-in sprays eller - lotioner. La deretter håret tørke i solen eller bruk føner. Varme forsterker bleke-effekten fra sprayen.

   Emma Stone

  © Getty Images  

  Emma Stone

  Filmstjernen Emma Stone er kjent for hyppig endring av hårfarge. Vi foretrekker henne når hennes perfekt velpleide hår er perleblondt. Den brede, sorte linjen på øyelokket kombinert med den blendende hotte rosa leppestiften ser sexy ut og skaper en skarp kontrast til det lyse håret. Disse fargene forsterker den imponerende kule blonde looken. Hvetblondt hår passer godt sammen med varme farger som brunt og khaki.

   

  Blake Lively

  © Getty Images  

  Blake Lively

  Jordbær er både smakfullt og sunt. Jordbærblond ser delikat ut og er en veldig trendy hårfarge. Blake Lively er den perfekte ambassadøren for denne helt nye trenden. Hennes kremfargede kjole med blonder passer perfekt til hårstilen. Det samme gjelder den pastellfargede sminken og det flettede håret med gullfargede hårsmykker. Den rufsete stilen er svært hot nå. Blake Lively ser ut som en lekker "gossip girl".

  Malin Åkerman

  © Getty Images  

  Malin Åkerman

  Denne stilen er også helt i tiden akkurat nå, Tuppene på håret hennes er lysere enn det nært røttene, og ser ut som det er bleket av solen. Malin Åkerman er en kanadisk filmstjerne med svensk avstamming og denne hårstilen er som skapt for henne. Dersom du ønsker å gjøre denne solfyllte stilen din, kan du ganske enkelt med en bred pensel male den inn i håret. Det viktige er å lage glidene overganger mellom fargene for å gi et naturlig og mykt preg.

  Pixie Lott

  © Getty Images  

  Pixie Lott

  Den moderne hippien og sangeren Pixie Lott lot sin platinablonde manke lufttørke, før hun løst samlet det fremre håret bak i nakken. Hennes avslappede stil passer til både arbeid, fritid og fest. Hår som dette krever mye pleie fordi bleket hår tørker fortere ut og har en tendens til å bli sprøtt og flisete. Hvis det ikke får nok pleie, blir det derfor seende kjedelig og livløst ut og har en tendens til å brekke. Vi anbefaler daglig bruk av balsam for fargebehandlet hår og hårkur én gang i uken. Den slags TLC gir håret sårt tiltrengt næring og til gjengjeld vil det skinne som solen.

     

  Georgia May Jagger

  Vi er hekta på dette mellomrommet mellom tennene, denne munnen og mest av alt denne flommende manken. Mick Jaggers datter Georgia May Jagger har inntatt sin rettmessige plass på verdens catwalk. Etterligning er ikke bare tillatt, men anbefales på det sterkeste. Hårfargen hennes er verken overdrevet eller underdrevet. Som en ekstra bonus passer denne klassiske fargen til sminke og klær i all slags farger. Korallrød, for eksempel, er den hotteste av sommerens farger. Som du kan se er Georgia Mays korallrøde  antrekk og leppestift lett og inntagende i kombinasjon med hennes medium blonde hår.

  Carey Mulligan

  © Getty Images  

  Carey Mulligan

  Carey Mulligan holder seg til sin blonde hårfarge, men elsker å variere lengden på håret. Noen ganger har hun en kort pixie, andre ganger prøver hun en bob eller nesten skulderlangt hår. Det askeblonde håret kler den lyse hudtonen til den britiske filmstjernen så godt at de fleste beundrerne ikke aner at Carey i virkeligheten er brunette. Hårrøttene hennes må til stadighet etterfarges for å holde tritt med etterveksten. Etterfarging bør ideelt sett gjøres hver fjerde uke og fargen bør bare legges innerst ved røttene. For å redusere slitasjen på håret mest mulig bør fargen legges på resten av håret bare mot slutten av behandlingen og like før utskylling av håret.

   Kate Moss

  © Getty Images  

  Kate Moss

  Supermodellen Kate Moss var en av foregangskvinnene for "out-of-bed" looken med mørke hårrøtter i sitt naturlig blonde hår. Denne 37-åringen har en nese for mote og stil. Hennes flotte hår kan bli litt tørt, noe som generelt er et problem med blondt hår, som naturlig er litt tynnere. Spesialbalsamer for fint hår forbedrer håret uten å gjøre det tungt.

  Rosie Huntington-Whiteley

  © Getty Images  

  Rosie Huntington-Whiteley

  Blonde nyanser florerer! Victoria Secret modellen Rosie Huntington-Whiteley har blandet varme honningblonde innslag inn i sitt medium blonde hår.  Blondinene trenger ikke være platinablonde for å stråle og blende. Vi anbefaler honningblond glansvask hver fjerde til sjette uke for å det vedlikeholde flott hår som Rosies. Balsamen i glansvasken holder håret glatt og gir skimrende detaljer i håret. Glansvask skader ikke håret, men legger seg utenpå i et svært tynt pigmentlag. Under hver sjamponering blir litt av dette pigmentlaget vasket bort til det er praktisk talt helt borte etter om lag åtte vask. Glansvask er også bra for stresset hår.  

  Natasha Bedingfield

  © Getty Images  

  Natasha Bedingfield

  Vanilje er vanlig i matlaging. Som hårfarge er myke vaniljetoner en ny trend. På bildet av den britiske sangerinnen Natasha Bedingfield  får vi demonstrert denne nye fargetrenden. For å oppnå denne vanilje-nyansen må du la fargen sitte i så lenge som pakningsvedlegget sier. Du må under ingen omstendigheter kutte ned på behandlingstiden, ellers vil du oppdage en ikke så tiltrekkende gul tone i håret. Skulle dette likevel skje, bruk sjampo for grått hår. Disse sjampoene inneholder lilla fargepigmenter som kan nøytralisere den gule fargetonen.

  Molly Sims

  © Getty Images  

  Blonde Stars: Molly Sims

  You may not be quite sure whether blonde is the right hair colour for you. If this is the case you may like to follow model and actress Molly Sims' example. First add a few blonde streaks to your hair and then set some more. Make sure that the streaks are fairly thin. This creates a more natural look. Setting streaks has an advantage other than the beautiful appearance. Bleaching results in a rougher hair structure making the hair more manageable and giving it a fuller appearance