C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårstyling

Dra håret bort fra ansiktet

La verden få se ansiktet ditt, hele ansiktet. Du har en" bad hair day" og alt som kan gå galt har allerede gått galt. Mulighetene er store for at alt du trenger er litt forandring. Vi gir deg de beste tipsene for vakre, pannelugg-frie frisyrer, fra casual, hverdagsstil til ultra-glamorøs. 

 • slipp pannen frem
  © Getty Images

  Jo da, pannelugger er trendy, men mange av dem gjemmer mye av ansiktet ditt. Hvorfor gjemme dine vakre øyne eller hårlinje? Forsøk å dra håret bort fra ansiktet, det kan vise seg at du kler det veldig godt. De fleste kvinner ser bra ut med håret gredd bort fra ansiktet, kanskje bortsett fra de med uvanlig høy panne. Det beste med denne stilen er at den kler alle uansett hårlengde. En pen hårspenne på en kort pixie-frisyre får folk til å snu seg etter deg. Langt hår ser plutselig forbausende annerledes ut med sidehåret samlet til en høyde. 

 • Legg forholdene til rette for bakoverfrisyrer

  Nyvasket hår er vakkert, men ikke lett å style. Etter balsam eller hårkur er kutikullalaget glatt. Dette påvirker forholdet mellom hårstråene. De er glir mot hverandre, noe som ikke støtter strukturen i en frisyre. Dette gjør det vanskelig å feste det nyvaskede håret med spenner.
  Prøv derfor ikke disse frisyrene på nyvasket hår. Et par triks kan gjøre håret lettere å jobbe med. Ta litt mousse eller setting lotion i tørt håret og føn det. Et alternativt tips er å tupere håret lett og spraye med litt hårspray. 

 • Stjerner med håret dratt bakover

  Carey Mulligan

  © Getty Images

  Carey Mulligan

  Carey Mulligans frisyre får henne til å se veldig søt ut. Tynne deler av panneluggen hennes er tvinnet og festet til siden med én spenne. Deler av panneluggen faller ned i ansiktet. Bruk litt stylingkrem og form håret med fingrene.

  Sienna Miller

  © Getty Images

  Sienna Miller

  Sienna Miller har her dratt håret bakover. Det forreste håret er tilfeldig tvinnet sammen med resten av håret og festet i en strikk. En god del hår er dratt ut og henger løst. Fiks og ferdig! 

  Amanda Seyfried

  © Getty Images

  Amanda Seyfried

  Amanda Seyfried kler de rene linjene i denne stilen godt: En god porsjon av håret er her glatt kjemmet bakover og festet med en liten spenne. Hårspray understreker den blanke, glatte looken. 

  Sadie Frost

  © FilmMagic

  Sadie Frost

  Sadie Frosts hårfrisyre ser småpikeaktig ut. Litt hårspray og en rød hårspenne holder panneluggen bort fra ansiktet hennes. 

  Pippa Black

  © Getty Images

  Pippa Black

  Pippa Blacks frisyre uten pannelugg drar oppmerksomheten til hennes strålende øyne. Bare ta litt hår fra hver side, fest dem sammen i en strikk bak og dytt strikken tett inn til hodet. Spray med litt hårspray for hold og glans. Ferdig! 

   

  Gwyneth Paltrow

  Denne frisyren er både enkel og glamorøs. Gwyneth Paltrow har tvinnet tynne deler av håret på begge sider og festet det. Bruk litt sylingkrem på tuppene som siste finish.