C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårstyling

Spennende frisyreendringer

Endre hårstil
Jessica Biel klipper nok ikke det lange håret kort, men hun varierer stylingen på de lange praktfulle lokkene. Til venstre ser du henne med beachbølger og lugg. Håret som er feid til siden og med midtskill gir en helt annen look.
© Getty Images

De fleste av oss finner frisyren som passer nettopp oss best ved hjelp av prøve og feile metoden. Både prøve og feile kan involvere en god porsjon moro. Hvert forsøk vil bringe deg nærmere på veien mot din  yndlingsstil. Filmstjerner er eksperter på å endre utseende, både i filmroller og i virkeligheten. Her ser du hvor stor innflytelse stylingvalgene har på imaget.

 • Vår kunstneriske natur higer etter rushet og opplevelsen av en endring. Å endre frisyre er sannelig ikke noe unntak. Kjendisene i vårt galleri viser hvordan de minste endringer i styling, farge og klipp endrer helhetsinntrykket.

 • Gallery: Hairstyle Changes

  Frisyreendring: Maggie Gyllenhaal

  © Getty Images  

  Frisyreendring: Maggie Gyllenhaal

  Håret til skuespillerinnen Maggie Gyllenhaals rekker sjeldent lengre enn til skuldrene. Hun veksler stadig frisyre, fra Pixie til bob og tilbake. For nylig endret hun hårfarge fra mørkeblonde og bruntoner til lyseblond. Fargen og klippen er en slående forandring fra vimsete og søt til karismatisk.

  Frisyreendring: Kaley Cuoco

  © Getty Images  

  Frisyreendring: Kaley Cuoco

  Skuespillerinnen Kaley Cuoco (‘The Big Bang Theory’) elsker dramatiske frisyreendringer. Hun klippet vekk de blonde beachbølgene og erstattet midtskillen med en pixie hvor luggen er drapert tvers over pannen. Begge frisyrene gir et mykt og feminint uttrykk. Med pixifrisyren tar Kaley steget fra nabojente-look til et mer sofistikert image

  Frisyreendring: Nicole Richie

  © Getty Images  

  Frisyreendring: Nicole Richie

  Nicole Richie ser ut til å elske nye styling og frisyrevalg. Et av hennes nyeste eksperimenter er en hårfarge i lavendel-nyanse.  Den nye hårfargen og nye bølger til skulderlangt hår forandrer looken hennes fra klassisk til moderne og livlig

  Frisyreendring: Heidi Klum

  © Getty Images  

  Frisyreendring: Heidi Klum

  Heidi Klum er kjent for å endre frisyrene til kanidatene i et shoot til ‘Tysklands neste toppmodell’. Hun endrer stadig sin egen frisyre også. Den fullkomne modell og forretningskvinne vet å endre seg ettersom hvilken rolle hun spiller. I fotoet til venstre understreker den uformelle lyseblonde stilen med beachbølger hennes muntre personlighet. I fotoet til høyre gir en slick stil med glattkjemmet hår henne en mer elegant attityde.

  Frisyreendring: Zoe Kravitz

  © Getty Images  

  Frisyreendring: Zoe Kravitz

  Å klippe panneluggen kan endre frisyrer ganske drastisk. Skuespillerinnen og sangerinnen Zoe Kravitz styler luggen sin på mange vis. Den ekstra lange luggen med rund klipp (til venstre) gir det vakre ansiktet et mystisk preg, mens den kortere rette luggen viser en frekkere side

  Frisyreendring: AnnaLynne McCord

  © Getty Images  

  Frisyreendring: AnnaLynne McCord

  Skuespillerinnen AnnaLynne McCord viser at en endring fra krøller til glatt kan endre en look totalt. De dramatiske krøllene bygger opp under vixen-rollene hun hadde i begynnelsen av karrieren, mens det glatte håret får henne til å se ut ungdommelig og sporty ut, som om hun kommer rett fra seierspallen.

 • Er du parat til forandring?

  Mange kvinner knytter seg følelsesmessig til en viss hårlengde og stil, mens andre ikke kan vente med å prøve den nyeste trenden. Mens noen bruker ukesvis for å forberede seg på tanken om å stusse håret litt eller bytte side på skillen, ser andre frem til å eksperimentere med klipp, hårfarge og stylingmuligheter. Og, så finnes det dem som perfeksjonerer hårfarge og styling til det man må kalle et kunstverk.

  Jessica Biel endrer sjelden lengden på håret, men hun endrer stadig styling. Hun ser ung og feminin ut med saltvannsbølger og lugg. Håret som er feiet til siden med en midtskill gir utseendet et elegant preg (se foto på toppen).

 • Kunstferdige frisyreendringer

 • Endre hårstil
  Den bristiske sangerinnen og låtskriveren Rita Ora overrasker stadig. Dette gjelder også frisyrene hennes. Ovenfor ser du henne med glamorøse krøller, en voluminøs bob og elegant wetlook.
  © Getty Images

  Rita Oras stil og frisyrer er alltid cutting edge, inspirerende og aldri kjedelige. Hun er leken og vil prøve ut mange forskjellige stiler både de trendy og de litt mer uvanlige