C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårstyling

Livlige hestehaler

Leter du etter en ny hårstil som er praktisk men ikke kjedelig, og som også har rom for leken og kreativ styling? Ta en titt på vår samling av hestehaler og se om du får lyst til å prøve en av de kule frisyrer.

 • Å samle langt hår i en hestehale, er en rask måte å få ordnet håret på og forhindrer at håret henger ned i ansiktet mens du arbeider, har det moro eller er aktiv i din favorittsport. I tillegg til å være praktiske, er hestehaler også stilige.

 • Bli med på hestehale - ekstravagansen

  Hestehaler er ikke bare en nødløsning på dager hvor håret er håpløst, men en genuin klassiker med et vell av muligheter for styling. Det finnes en hestehale for enhver anledning fra forretningsmøter, jobb, shopping og fester til høytidelige anledninger som bryllup. De mange forskjellige hestehalene er like lettvinte som de er flotte. Det er ikke merkelig at kvinner verden over sverger til hestehalen, til og med før håret har rukket å nå den påkrevde skulderlengden for tidenes favoritt hårsveis.

 • Hvilken stil er din favoritthestehale?

  Å style hestehaler får sannelig frem individualisten blant kvinner, menn og hårstylister. Hestehaler svinger seg på toppen av hodet eller nede ved nakken, de er strukket stramt bak eller henger på siden over skulderen, de står godt sammen med smykker og overrasker med silkebånd, fjær eller lærreimer. Hestehaler kan komme med midtskill, sideskill og viser like godt frem blankt og glatt hår som bølger og lekne krøller. Og så er det de utallige måtene å flette, vri og tviste hestehalene på. Jo lengre hestehalen er jo flere styling muligheter finnes det.

  Er du overbevist om hestehalens fortreffelighet nå ,eller er du en av dem som alltid har elsket den kreative, noen ganger litt frekke hestehalen? Pass på at du får med deg galleriet av hestehaler nedenfor. Kanskje blir du inspirert til å prøve enda en hestehalestil.

  I videoen demonstrerer Armin Morbach, hoved-hårstylist ved Schwarzkopf, hvordan tynt, fint hår kan tuperes for å skape en fantastiske hårfrisyrer.

 • Galleri : Hårstiler med hestehaler og styling-tips

  JSong Way kreerer enda en hestehale

  © Getty Images  

  Hestehale med en vri

  På begge sider av hodet er en seksjon av modellen JSong Way´s hår vridd rundt fra tinningen og mot den nederste delen av nakken. Begge seksjonene kombineres til en hestehale nederst i nakkeområdet og festes med en hårstrikk. En del av håret er så surret rundt hårstrikken for å skjule den.

  Max Arzia kreerer enda en hestehale

  © Getty Images  

  Elegant trippel hestehale

  Tre hestehaler samles til en. Herve Leger kreerte denne hestehalen for Max Arzia. Tre store seksjoner av håret samles bak på hodet, en helt oppe nær kronen, den neste midt i mellom den første og nakken, og den siste nede ved nakken. De tre hestehalene festes inn i hverandre. Først festes den øverste med den midterste og så felles begge inn i hestehalen i nakken.

  Valentino kreerer enda en hestehale

  © GoRunway.com  

  Lavtsittende hestehale

  Valentino skaper hestehaler med et sart uskyldig preg. Håret er festet et stykke ned bak og hold sammen med et dekorativt bånd.

  Rachel Nichol kreerer enda en hestehale

  © Getty Images  

  To toners hestehale

  Rachel Nichols hår er trukket bakover til en glatt, sexy style. Her er håret hennes samlet i en tradisjonell høy hestehale. Håret hennes er mørkere ved røttene enn ved de lysere hårtuppene, noe som gir denne hestehalen et moderne look.

  Emanuel Ungaro kreerer enda en hestehale

  © GoRunway.com  

  En glatt hestehale med lærreim

  Gelé gjør denne varianten av hestehalen, kreert av Emanuel Ungaro, glatt skinnende og veldig tiltrekkende. Hestehalen er samlet på toppen av hodet og en lærreim er surret mange ganger rundt.

   

  Jessica Bueno kreerer enda en hestehale

  © Getty Images  

  Tradisjonell hestehale med bølger og lugg

  Jessica Bueno presenterer denne glade søte looken helt perfekt. Her viser hun frem La Sposa brudekjole. Den bølgende hestehalen er komplementert av en rett pannelugg for å skape en gjennomført stil.

  Camilla Belle kreerer enda en hestehale

  © Getty Images  

  En løsnet hestehale

  Skuespillerinnen Camilla Belle demonstrerer hvordan en uryddig hestehale kan gi en ellers formell påkledning et nonchalant preg. Samle ganske enkelt håret ditt sammen i en hestehale. Bruk så fingrene til å løsne litt på oppsettet fra roten av håret. Trekk ut små seksjoner av håret på begge sider av hodet og la dem falle mot ansiktet.

  Hestehale

  © GoRunway.com  

  Hestehale med en rund metall klemme

  Til denne frisyren med hestehale tuperes håret lett. Når du har festet hestehalen bruk fingrene til å løsne håret litt. Den runde metall-klemmen er sjarmerende som hestehale-tilbehør.