C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårstyling

Gi ditt går nytt volum og ekstra lengde med hair-extensions.

Magiske hair-extensions
Der er du med clip-in extensions, en enkel håndvending og vips nye fortryllende krøller.
© Schwarzkopf

Hollywoods skjønnheter viser hvordan det skal gjøres. En dag har en stjerne en bob frisyre til haken, og på Oscar seremonien dagen etter kommer den samme stjernen med langt hår og glamorøs frisyre. Hemmeligheten bak denne magien er hair-extensions. Vil du også prøve et par magiske triks? Det er ikke noe problem! Benytt deg av våre tips og med litt øvelse kan du dra magiske triks ut av vesken på null komma niks.

 • Det er lett å gå lei av den gode gamle hårfrisyren til haka. Eller kanskje er du frustrert over at håret er så tynt og pistrete? Med hair-extensions har du full kontroll og kan velge lengre og fyldigere hår. Hair-extensions er lokker av kunstig eller ekte hår (fra mennesker) som er festet til ditt eget hår. Hårstylister har forskjellige teknikker de kan benytte for å feste hair-extensions. De nye hårlokkene er enten limt til ditt hår ved hjelp av fine tråder av keratin eller de er festet gjennom en kaldfusjon av en keratinbasert lim ved ultralyd. Som du sikkert kan forestille deg er dette en tidkrevende prosess. En full extension jobb kan ta noe mindre tid hvis flere små hårlokker blir festet samtidig ved hjelp av en lufttrykk eller kaldfusjon metode

  Selvfølgelig fortsetter det naturlige håret å vokse og extensions må løsnes og igjen festes nærmere hårrøttene etter en stund. Dette er ganske riktig en omfattende prosess. Uheldigvis kan drømmen om langt og fyldig hår være dyrkjøpt. Magien kan koste flere tusen kroner i en profesjonell frisørsalong

 • Hjemmelagde extensions

  Har du lyst å finne ut hvordan langt hår kler deg? Gleder du deg til en spesiell kveld, og skulle gjerne, til avveksling, møtt strålende opp med en fabelaktig frisyre? Clip-in extensions er løsningen i disse tilfellene. De blander seg lett inn med ditt eget hår, og festes enkelt med en spenne. Andre fordeler er at clip-ins bare koster en brøkdel av hva ‘ekte extensions’ koster i en salong, og de skader heller ikke håret. Du kan vaske clip-on extenisons med sjampo akkurat som ditt eget hår og style dem med en rundbørste og hårruller. Med clip-on hair-extensions kan du raskt og enkelt får en trendy hestehale eller en festfin updo. Den eneste forutsetningen er at hårlengden din er minst ned til haken.

 • Galleri: Hårmagi med clip-in extensions

  Magiske hair-extensions

  © Schwarzkopf  

  Magisk hår: Volum

  Nesten alle kvinner drømmer om å bevare et fyldig naturlig hår gjennom livet. Hair-extensions kan på magisk vis være med på å oppfylle denne drømmen. Fyldig hår er en realitet med kun noen enkle triks. Kom vakker og med fyldig hår både til jobbmøter og spontane middagsavtaler.

  Magiske hair-extensions

  © Schwarzkopf  

  Magisk hår: disko glamour

  På 70-tallet var Studio 54 den mest trendy nattklubben i New York. Stedets renomé lever videre og den legendariske klubben er fortsatt et samtaleemne. Selv om det er nye tider og et nytt årtusen, lever studio 54-stilen i beste velgående. Et eksempel er DISCO GLAM, en hårstil med høy glamour faktor. Designeren hentet inspirasjon til frisyren fra det progressive miljøet rundt Studio 54´s glansdager.

  Magiske hair-extensions

  © Schwarzkopf  

  Magisk hår: rock'n style

  Glam rock style – her kommer inspirasjonen fra de ville 60-årene hvor updo-frisyrene ble høyere og høyere. Dette er en noe eksentrisk stil for kvinner som elsker å være  festens sentrum for oppmerksomhet. Looken er veldig trendig og gir et hvilket som helst antrekk et preg av "je ne sais quoi".

  Magiske hair-extensions

  © Schwarzkopf  

  Magisk hår: romantiske dager

  Looken ’romantiske dager’ er leken og magisk vakker. Denne fikse stilen passer til alle anledninger om det er en spennende date eller Oscar Awards. Denne vakre updoen forvandler alle dine opptredener til minnerike øyeblikk. De rundt deg vil bli fortryllet av din trendy stil, som gjør enhver kvinne uimotståelig.