C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårstyling

Slik lager du retro hårruller

Hårruller
Designeren Carolina Herrera er på bølgelengde med retrostilen. Denne kronen av en hårrull er veldig populær for øyeblikket.
© Getty Images

Hårruller kan plasserer på toppen, hodets krone, bak, i nakken eller hvor du ellers har lyst. Retro hårruller er tilbake i motebildet, og de er fortsatt et skikkelig blikkfang! Hvis du har lurt på hvordan du skaper denne frisyren, og hvordan du får mesterverket til å holde sammen, så er det din lykkedag! Vi forklarer hvordan det gjøres

 • Hårrullen skiller seg ut blant alle retrofrisyrene. Den eldre garden minnes 40-tallets patriotisme. Igjen ser vi designere, stjerner og kjendiser fryde seg over denne unike frisyren.

  Ta en titt på Carolina Herreras stilige hårrull igjen (se fotoet over)! I vår steg-for-steg instruksjon viser vi deg hvordan du lager en kunstferdig hårrull.

 • Slik lager du hårruller

  1. Påfør håret en dæsj mousse på størrelse med en tennisball. Håret skal nå være en anelse fuktig. Dette vil gjøre stylingen mye lettere.

  2. Først deler du håret, enten på midten eller til en side. Del så håret over hodet fra øre til øre. Samle håret bak i en hestehale for å holde det vekk.

  3. Påfør hårspray på den fremste delen av  den forreste seksjonen, tuper den bakerste delen av seksjonen lett slik at du får riktig volum.

  4. Trekk en lokk av hårseksjonen forsiktig rett op. Rull så håret rundt pekefingeren, eller bruk en hårrull av skum hvis du vil ha en større rull. Rull ca. halvparten av hårlengden på fingeren eller skumrullen før du trekker den ut, Rull så ferdig med fingrene.

  5. Fest hårrullen med spenne og fortsett prosessen med resten av den forreste hårseksjonen. Vær generøs med hårsprayen for å sikre deg at rullene sitter godt.

  6. Til slutt løsner du håret i hestehalen og lar det falle, lager en topp eller lager flere hårruller i bakhodet.

  Make-upen skal selvfølgelig matche retrostilen. Røde lepper og rene linjer på øyenlokkene er gode valg.

  Vi håper du nyter vårt fotogalleri med retro hårfrisyrer.

 • Video: How to Create a Rockabilly Hairstyle

 • Gallery: Hårruller

  Hårruller: Mary J. Blige

  © Getty Images  

  Hårruller: Utover rull

  Mange kjendiser blir sett med retro hårruller nå. Sangerinnen Mary J. Blige har en flott utover-rull langs hele hårkanten. Denne stilen trenger hårspray for å holde formen godt.

  Hårruller: Dita von Teese

  © Getty Images  

  Hårruller : Stilmesteren

  Det finnes knapt noen som er så dyktige til å lage hårruller som Dita von Teese. Hun har perfeksjonert looken og gjort den til sin egen. Her har hun satt rullen med en sideskill og asymetrisk rullet håret opp.

  Hårruller: Nicole Scherzinger

  © Getty Images  

  Hårruller: Symetriske hårruller

  Nicole Scherzinger rullet sitt lange hår i to ruller langs sidene på hodet. Den rette panneluggen er perfekt til stilen. Denne looken vil nok få en del til å snu seg på gata.

  Hårruller: Carolina Herrera

  © Getty Images  

  Hårruller: Kronerullen

  Til denne stilen, er store hårruller plassert langs hele hårlinjen. Alternativt kan håret på siden rulles opp, mens håret bak får henge fritt. Vi så disse frisyrene ved Carolina Herreras moteshow. Håret bak er stylet som beskrevet i våre stylinginstruksjoner.

  Hårruller: Carolina Herrera

  © Getty Images  

  Hårruller: En beskjeden hårrull

  Designeren Carolina Herreras modeller introduserte en stil med mer beskjedne hårruller. Rullene denne modellen bærer er tonet ned og gir en veldig anvendelig, ung og yndig look

  Hårruller: Ekstrem front rull

  © Getty Images  

  Hårruller: Ekstrem front rull

  Bærer du denne frisyren kan du ikke unngå å bli lagt merke til. Løshår gir ekstra volum til denne store frontrullen. (sett på Dita von Teeses show)