C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårstyling

Hårfrisyrer i farten: De raskeste frisyrene å oppdrive

Du har satt vekkeklokken på snooze én gang for mye, og mens du raskt gulper i deg morgenkaffen må du i en fei bestemme deg for dagens antrekk. Kjenner du deg igjen? Det ligger uten tvil ikke i kortene å bruke mye tid på håret. Vi vil derfor vise deg hvordan du kan style ditt lange, halvlange eller korte hår i farten. Trenger håret gjenopplivning etter en lang natt har vi tips for dette også. Klar? 

 • Sover du urolig? Da kjenner du sannsynligvis til kampen med uregjerlig, bustete hår som står til alle retninger etter sitt eget forgodtbefinnende. Dette gjelder spesielt kort og halvlangt hår. En effektiv løsning for kort hår er å spraye med litt hårføningsspray og børste håret bakover. Dette setter det korte håret på plass. Hvis håret er så langt at det minst rekker til haken er fire store kleberuller eller varmeruller god hjelp. Ta store seksjoner av det øverste hårlaget og sett i rullene før du gir dem en omgang med hårføneren. La deretter rullene kjøle seg ned, mens du gjør noe annet, som å sminke deg.

  Dersom du har langt hår og sover urolig kan et godt tips være å sove med en hestehale høyt på hodet (bare ikke lag den for stram). Dette holder håret på plass mens du sover godt. Bruk gjerne et lite, løst silketørkle i stedet for en strikk for å unngå merke etter strikken. 

 • Fem lynraske hårstylings-løsninger

   

  Langt hår: Kate Beckinsale

  Kate Beckinsales hårstil passer selv til den røde løperen. Skill ut den øverste delen av håret og tuper den lett. Fold nå denne delen av håret før du legger til håret på sidene og bak til folden. Fest håret på toppen av hodet med en hårstrikk. Dytt forsiktig opp håret og bruk litt hårspray. Ferdig! 

   

  Langt hår: Amanda Seyfried

  Vakkert asymmetrisk. Pent, og raskt gjort også: Amanda Seyfrieds hårstylist har her tupert håret hennes med utgangsposisjon på ørenivå og deretter løst flettet håret hennes. Fletten faller asymmetrisk til én side og med hjelp fra litt hårspray holder den øverste delen av håret seg tett til hodet. Dette kan du enkelt gjøre hjemme. 

   

  Halvlangt hår: Nicole Richie

  Nicole Richie demonstrerer her kronen for storbyprinsesser. Tvinn håret på toppen av hodet og form en knute som du fester med mange hårspenner. Trekk ut noen hårstrå på sidene for en mer casual og ledig stil.  Små hårklyper kan brukes til å feste kortere hår i nakken. Bruk litt hårspray for å gi frisyren hold og glans. 

   

  Kort hår: Victoria Beckham

  Victoria Beckhams gutteaktige klipp med lang lugg på siden tørkes med hårføner. Bruk fingrene isteden for børste til å forme håret. Med litt hårvoks holdes sidehåret bak øret og tett til hodet. 

   

  Kort hår: Winona Ryder

  Winona Ryders korte hår tørker på et par minutter. Gni litt voks i hendene før du former luggen med fingrene. Bruk deretter den resterende voksen til å jobbe med håret i bakhodet. Spray hårspray nedenfra og opp under håret. Avslutt med å presse inn den nederste delen av håret i nakken (mot hodebunnen). Dette skaper en vakker silhuett.