C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårstyling

Evig vakker: Klassiske frisyrer

Klassiske frisyrer
En spennende bob, en høy chignon og en shag. Alle disse tre tilhører tidenes favoritter blant de klassiske stilene.
© Getty Images (3)

Har dette noensinne skjedd med deg? Frisøren din overtalte deg til å prøve en eventyrlig ny hårstil og nå kjenner du knapt igjen deg selv i speilet? Den nye looken skulle liksom bli sååå kul. Dette ville aldri skjedd med en av klassikerne. 

  • Klassiske hårfrisyrer til unnsetning: De får frem personligheten vår, de er tidløse og allsidige. Firkantede er de ikke! Om det dreier seg om en bob, chignon eller pixie, når vi har funnet vår stil, tenderer vi mot å vende tilbake til den igjen og igjen. Har du allerede en klassisk frisyre? Hvis ja: gratulerer! Du har stil! Hvis ikke burde du ta en titt på - og vurdere tidenes klassiske favoritter. 

  • Hestehale, Angelina Jolie
    Vi beundrer profilen din, Angelina Jolie. Hestehalen ser casual og kul ut. Denne frisyren fremhever på en god måte den pene hodeformen hennes.
    © WireImage

    Hestehaler – Ungdommelige og sjarmerende

    Hestehalen er enhver kvinnes favorittløsning for dårlige hårdager. Den ser fantastisk ut på gode hårdager og kan styles til å se virkelig glamorøse ut om kvelden. To av de mange hestehale-variasjonene er spesielt vakre. Den ene er å ha håret dratt rett bakover og samlet lavt i nakken. Den andre favoritten er festet litt høyere, gjerne med lett tupert hår over kronen, denne versjonen vil få hodeformen til å se ekstra pen ut. Den tradisjonelle hestehalen høyt oppe på bakhodet gir en ungdommelig fremtreden. Denne versjonen passer til hår som rekker minst ned til skuldrene.