C-\fakepath\For frisører DK-NO
Skadet hår

Gi ditt tynne hår ny styrke

Fint hår eller hårtap - tynt hår mangler i stor grad volum og styrke. Med en god strategi kan du håndtere begge problemene. Vi utruster deg med hårpleieråd om hvordan du styrker tynt hår. I tilfelle av hårtap hjelper vi deg med å avgjøre om det er på tide å oppsøke en hudlege.

 • Førstehjelp til tynt hår

  Førstehjelp til tynt hår

  Lengter du etter tykt og fyldig hår? Opp med humøret! Håret ditt kan se fyldig ut selv om det er tynt. Klipp, omsorg eller styling - med våre triks og tips kommer du snart til å være mester i få håret til å se fyldigere ut. For eksempel viser vi hvordan man kan styrke tynt hår eller style håret så det får mere volum.

  Førstehjelp til tynt hår
 • Styrk håret ditt!

  Tilfør håret ditt styrke

  Sterkt hår er vakkert hår, og det kan ditt også bli med riktig pleie og gode tips. Lær hvordan du oppnår sterkt, sunt hår og hvordan du gir håret ditt en ekstra powerboost.

  Ny styrke til håret ditt
 • Hårtap

  Kur mot hårtap

  Å bli tynnere i håret er ingen spøk, spesielt hvis det er du som mister håret. Her i dag, vekk i morgen. Hårtap er et alvorlig problem som kan ha mange årsaker og heldigvis, det er noe du kan gjøre med det.

  Hårtap – ingen grunn til panikk!
 • Hår extensions

  Voluminøst hår med ekstra hår

  Et fyldig vakkert hår er drømmen til alle med tynt eller tynnere hår. Med Clip-ins eller punkt-extensions kommer drømmen om naturlig langt bølgete hår et steg nærmere. Nå er ikke fyldig volum og fantastiske frisyrer bare en drøm lenger.

  Hår og enda mere hår