C-\fakepath\For frisører DK-NO
 • Kur mot hårtap

  Å bli tynnere i håret er ingen spøk, spesielt hvis det er du som mister håret. Her i dag, vekk i morgen. Hårtap er et alvorlig problem som kan ha mange årsaker og heldigvis, det er noe du kan gjøre med det.

  Hårtap – ingen grunn til panikk!
 • Slik blir du kvitt flass

  Bedre sjampoer og spesialprodukter for håret gjør at stadig færre lider av flassproblemer. Bli ikke motløs hvis du er en av dem som lider av flass. Våre tips vil hjelpe deg å behandle problemet.

  Slik blir du kvitt flass
 • Skadet hår – hva gjør du?

  Ser håret ditt ut som en høysåte, matt og fullt av splittede hårtupper? Da er det mye som tyder på at håret er ødelagt. Heldigvis finnes det effektive kurer for ødelagt hår. Med den riktige pleien og god styling kan tørt hår bli silkemykt på null komma niks. Vi gir deg gjerne en innføring i de magiske triksene.

  Brannslukning for ødelagt hår
 • Bli kvitt fett hår

  En fet hodebunn får raskt håret til å dele seg. Velværefølelsen forsvinner raskt når en kjenner at håret er fett og en føler seg ustelt. Finn ut hva du kan gjøre for å forbedre tilstanden for hud og hår.

  Forhold som gir en fet hodebunn
 • Aldri mer skadet hår!

  Tørt og ødelagt hår er ikke uunngåelig. Moderne hårpleie og stylingprodukter regenererer hårstrukturen og gjenoppbygger håret. Vi vil gjerne hjelpe deg å fikse ditt ødelagte hår.

  Slik reparerer du håret