C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårfarge

Ikke akkurat mammas hårfarge

Hva med å prøve en ny hårfarge, plomme, granateple, tomat eller prøve noen andre av regnbuens farger? Med blått eller lilla hår kan du ikke lengre forsvinne i mengden. Da er det viktig med et hår som er skinner i en sterk og glansfull farge. Vi gir deg tips til farge og styling.

 • Trendsettere som Katy Perry, Jessie J., og Taylor Momsen har visst det hele tiden: å være kjedelig er lik dødskysset. Å farge håret lilla, grønt eller blått er en effektiv medisin mot kjedsomhet. Nå signaliserer ikke et uvanlig fargevalg akkurat gruppetilhørighet, så det er godt å ha en god dose selvtillit.

 • Spesielle hårfarger er lett tilgjengelige

  I tillegg til nyanser av blond, brun og sort finner du nå også knalle motefarger på butikkhyllene. Å eksperimentere med de friske knallfargene er moro og åpner opp for en fullstendig ny stil. Lekne fargevalg gir stort spillerom til det individuelle uttrykket. Ingen av oss ble utstyrt med slike knallfarger fra naturens side. Så kommer du gående med lilla, karminrødt eller kanskje grønt hår, vil nok flere snu seg etter deg på gaten. Gjør deg klar til å bruke din individuelle styrke hvis du følger denne moteriktige fargetrenden. Du vil bli lagt merke til med lilla eller knalloransje hår.

  Heldigvis er det enkelt både å finne og å bruke disse fargene. Vi hjelper deg med noen forslag til hvordan du kan berike håret med disse praktfulle motefargene.

 • Slik velger du en spesiell, knall hårfarge

  Å skifte hårfarge er en lett sak. Det som kan ta deg litt tid er å finne den ekstravagante knallfargen som komplimenterer din stil og din hudtone. Alternativt kan du bruke prøve og feile metoden som modellen Bonnie Strange som endrer hårfargen jevnlig (se våre gallerifoto).

  En glansvask kan være en god løsning hvis du er usikker på fargevalget. Å bruke en knall hårfarge krever litt øvelse. En permanent hårfarge gir en farge som er mer klar og intens.

 • Slik bruker du en spesiell, knall hårfarge

  • Det er lettere å farge lyst hår enn mørkt hår. Hvis du vil ha en klar, knall fargeeffekt skal mellomblondt eller brunt hår først blekes. Ellers vil du få en blandingsfarge, eller kun en svak nyanse. Bleket hår absorberer også mer farge.

  • Etter fargingen er det viktig å skylle håret til vannet er helt klart.

  • En sjampo for farget hår forsegler fargen inne i hårstrået. Dette vil gjøre at den sterke fargeeffekten holder lengre.

  • Til langt hår er det best å bruke to pakker med hårfarge (lengre enn skulderlengde).

 • Stylingtips til knæsje hårfarger

  Spesielle hårfarger er mest imponerende kombinert med en enkel frisyre. Du gir fargene en mer glamorøs tyngde når håret får falle fritt uten for mye styling. Cheryl Cole viser dette temmelig overbevisende (se gallerifoto). Løssluppene beachbølger fremhever det dype glansfulle spekteret i hennes mahognifargede hår. En enkel stil og glatt hår leder oppmerksomheten til glans og glamour i hårfargen. Taylor Momsen kombinerte effekten av sin ekstravagante hårfarge med en blikkfangende øyemakeup.

  Vi håper vi setter i gang kreativiteten din med våre kjendisers eksepsjonelle hårfarger. 

 • Gallery: Spesielle hårfarger

  Spesielle hårfarger: Katy Perry

  © Getty Images  

  Spesielle hårfarger: Katy Perry

  Her blander lillafargen seg inn i Katy Perry’s mørke hår. Selv om fargevalget er uvanlig, er effekten mot det mørke håret flott. Hun gjør looken komplett ved å velge matchende solbærfarge til leppene.

  Spesielle hårfarger: Bonnie Strange

  © Getty Images  

  Sjeldne hårfarger: Bonnie Strange

  Modellen Bonnie Strange bytter ofte hårfarge. En knall oransjefarge ligger høyt opp på listen av favorittfarger. Marilyn Monroe-frisyren og en matchende leppestift i rosa er en oppsiktsvekkende kombinasjon.

   

  Spesielle hårfarger: Nicola Roberts

  © Getty Images  

  Spesielle hårfarger: Nicola Roberts

  Sangerinnen Nicola Roberts hår er oransje men på langt nær så knallt som Bonnie Strangers hår. Det store volumet og den tilfeldige stylingen retter oppmerksomheten mot den spesielle hårfargen.

  Spesielle hårfarger: Demi Lovato

  © Getty Images  

  Spesielle hårfarger: Demi Lovato

  Bølger og krøller gir liv og glamour til den rike røde fargen i Demi Lovatos lange hår. Hun fremstår elegant til tross for den tilfeldige stylingen. Den friske røde leppestiften trekker oppmerksomheten til ansiktet.

  Spesielle hårfarger: Taylor Momsen

  © Getty Images  

  Spesielle hårfarger: Taylor Momsen

  Sangerinnen Taylor Momsen liker å la det lange hvitblonde håret falle uten ekstra styling. Det lange glatte håret fremhever den hvitblonde hårfargen. Stylen med litt rufsete bølger (til høyre) gir det lyseblonde håret et moderne nonchalant preg.

  Utraditionelle hårfarver: Lady Gaga

  © Getty Images  

  Spesielle hårfarger: Lady Gaga

  Lady Gaga laget denne ekstraordinære frisyren, her er seksjoner av håret farget i nyanser av oransje, grønt og lilla. Å farge seksjoner av håret er enda en måte å skape ekstraordinære fargeeffekter i hårstylingen.