C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårfarge

Farging av tuppene

Farging av tuppene
Flotte lyse striper med myke fargeoverganger - ombre hår er i dag en ledende trend
© Getty Images

Hva er egentlig trenden nå for tiden? Å farge tuppene! Dette innebærer teknikker og stiler der hårtuppene er i fokus. Ombre eller tortoiseshell: Vi forteller deg hva du burde velge, hvordan det skal gjøres og alt om pleien som kreves for varige resultater.

Små detaljer men stor effekt: Sesongens fargetrender fokuserer på tuppene. Fra harmonisk til høy kontrast, fra classy til ekstravagant eller bare vanvittig vakkert og naturlig. Denne allsidige trenden har alt! Du må bare velge hvilken stil du foretrekker. Her kan du se hvilke farger og stiler som er hotte nå for tiden:

 • Ledende fargetrender

  Dip-Dye: Med denne stilen blir tuppene(og deler av håret) børstet med den fargen som du velger. Din naturlige hårfarge kan for eksempel bli farget lysere i tuppene eller du kan velge en kontrast farge som for eksempel lilla, rosa eller grønn. Uansett hva du velger blir overgangen fra én farge til en annen veldig tydelig.

  Ombre: Dette er en versjon av dip-dye som er mindre definert. Her blir tuppene og deler av håret også farget, men bare noen få nyanser lysere. Fargen kan ikke påføres med pensel, men ved hjelp av en kam. Dette resulterer i en naturlig og vakker overgang.

  Tortoiseshell: Denne fargetrenden er definert av myke overganger og harmoniske fargenyanser, vanligvis blond og brun. De lyse stripene blir fordelt med frihånd i hele håret - ikke bare i de nederste delene som med dip-dye og ombre, men for eksempel også rundt ansiktet. Dette gjør at frisyren ser livlig og naturlig ut. Det beste med denne stilen er at den er tilpasningsdyktig og passer til enhver frisyre!

  Har du lyst til litt ny inspirasjon? Besøk galleriet vårt og få masse gode tips til hvordan du kan kombinere farger og lære nye teknikker:

 • Galleri: Farging av tuppene - trender

  Dyeing the Tips: Going Blue

  © Getty Images  

  Farging av tuppene: Blått er rått

  Med trendy dip-dye kan du prøve å farge tuppene blå! Styling pro Verona Pooth viste oss hvordan det skal gjøres. Hun har dyppet hennes mørke, lang bob i lys koboltblå. Denne blå trenden fungerer spesielt godt hvis du har svart hår. Uansett om du har glatt eller krøllete hår - denne stilen passer uansett.

  Dyeing the Tips: Twice as Good

  © Getty Images  

  Farging av tuppene: Dobbelt opp

  Magisk kombinasjon: Takket være de flytende overgangene er ombre stilen veldig diskret. Hvis du ønsker å understreke begge farger, for eksempel brunt og blondt, binder du bare håret i en hestehale eller musefletter. Plasser strikken i overgangen mellom fargenyansene, da dette understreker overgangen fra den ene fargen til den andre. Styling: Super kult med en lav sideskill og wet look ved hårfestet!

  Dyeing the Tips: Sun Kissed

  © Getty Images  

  Farging av tuppene: Solens stråler

  God blanding: Tortoiseshell-metoden kombinerer diskrete lyse og blonde striper, så resultatet blir en strålende og naturlig hårfarge. Lyse lokker er også veldig flott om vinteren. Modellen Nina Agdal viser hvor fantastisk denne kombinasjonen er, spesielt om vinteren. Ren glede!

  Dyeing the Ends: Pretty in Pink

  © Getty Images  

  Farging av tuppene: Vakker rosa

  Rosa har igjen blitt en sikker trend: Med litt rosa her og der er du med på moten. Spesielt hvis du velger kalde blonde nyanser, for eksempel platina eller is blond, dette gir tuppene en uimotståelig farge som skiller seg ut! Forresten, man kan både velge en og to fargenyanser.

  Dyeing the Tips: Fringe Parade

  © Getty Images  

  Farging av tuppene: Panneluggen

  Hopp ut i det med hodet først: Dip-dye teknikken kan også brukes til å farge luggen, for eksempel i en iøynefallende farge som for eksempel kongeblå. Resten av håret kan du la forbli naturlig. Selv en enkel pannelugg blir forvandlet til en ekstravagant frisyre med denne trenden!

 • Tips til hårpleie hvis du farger tuppene:

  • Bruk en balsam med en fargebeskyttende formel etter at du har vasket håret. Når du skyller håret, pass på du ikke vasker hodebunnen for mye, da den tar til seg masse næring som den trenger for å holde håret sundt.
  • Fordel litt olje i tuppene. Dette gir omsorg og ekstra glans til fargen. Oljen beskytter også mot UV-stråler - som på lengre sikt hindrer fargen fra å forsvinne for fort.
  • Hvis du har et produkt som beskytter mot varme, spray det inn i håret før du styler det. Med riktig hårpleie viser du stilen fra sin beste side!