C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårfarge

Blendene, fascinerende, moteriktig rødt hår

Stjerner blender med rødt hår
Riley Keough farget håret sitt kobberrødt. Den mørke leppestiften med toner av bær lager et fint samspill med de livlige fargene på øreringene og håret.
© Getty Images

Rødt hår er ekstra oppsiktsvekkende fordi det er en sjelden naturlig farge. Skuespillerinnen Riley Keough synes karakteren ved rødt hår var spennende og bestemte seg for å prøve. Nå har hun en look som får enda flere til å snu seg etter henne. 

 • Rødt hår kommer i mange nyanser fra glødende kobberrød, trendy jordbærblondt og varm mahogni til knallrødt. Akkurat nå er rødt hår mer i skuddet enn noensinne. Da er det vel ikke til å undre seg over at et godt knippe kjendiser akkurat nå velger å farge håret rødt

  Med rødt hår vil du bli lagt merke til som moteriktig og moderne. Det funket for stjernene i galleriet vårt

 • Gallery: Stjerner med rødt hår

  Rødtopper: Kristen Stewart

  © Getty Images  

  Rødtopper: Kristen Stewart med kobberrødt hår

  Kristen Stewart endret frisyren drastisk og erstattet de lange mørke lokkene med en lys kobberrød nyanse. Den litt tilfeldige korte frisyren gir den unge skuespillerinnen en trendy og stilig look. De mørke røttene viser Kirstens preferanse for grungestil.

  Rødtopper: Kate Bosworth

  © Getty Images  

  Rødtopper: Kate Bosworth med kobberrødt hår

  Kate Bosworth overrasket alle da hun troppet opp på filmsettet ‘Still Alice’ med hår i en rik kobberfarget nyanse. Hun har alltid vært kjent for sitt publikum som en blondine, så hun har sannelig gjort en drastisk forandring i utseendet. Den varme tonen i hennes nå røde hår gir henne en litt alveaktig look. Vi liker den friske nye looken og ser frem til flere stilendringer

  Rødtopper: Lydia Hearst

  © Getty Images  

  Rødtopper: Lydia Hearst med mahognifarget rødt hår

  Modellen Lydia Hearst med sitt lange lyse hår, kan godt se ut som nabojenta. Forvandlingen til mahognirødt hår er en komplett turn-around. Det strålende smilet er fortsatt like vakkert, men frisyren avslører en skarpere, moderne ung kvinne. Den dype røde mahogninyansen får frem hennes strålende hudtone.

  Rødtopper: Rachel McAdams

  © Getty Images  

  Rødtopper: Rachel McAdams med jordbærblondt hår

  Rachel McAdams liker å eksprimentere med hårfargen sin. Vi synes hun er flott med bølgende jordbærblondt hår. Nyansene av blondt og lyserødt hår er som skapt for henne.

  Rødtopper: Michelle Monaghan

  © Getty Images  

  Rødtopper: Michelle Monaghan med bronsefarget hår

  Som skuespillerinne er Michelle Monagan vant til å forandre utseendet. Her har hun endret håret fra mørkt lagt til siden, til langt voluminøst bronsefarget hår med en fyldig pannelugg. Den nye bronsefargen fremhever hennes irske røtter og gir henne en tøffere look

   

  Redheads: Florence Welch

  © Getty Images  

  Redheads: Florence Welch with Bright Red Hair

  Florence Welch made red hair part of her persona. The many shades of red provide plenty of room for creativity. Here she changed her hair colour from demure chestnut brown to bright red. The daring hair colour is lively and most certainly eye-catching

 • Alarmen går for alle nyanser av rødt

  Rød er en signalfarge, som ikke kan oversees. Rødt hår tiltrekker oppmerksomhet, til og med enda mer enn en rød kjole. Avhengig av tonen på rødfargen, kan utseendet variere fra selvsikkert og sjarmerende til alveaktig og mystisk, eller litt av det hele. Trikset er å finne den nyansen mellom jordbærblondt og dyp mahognirød som er riktig nettopp for deg

 • Rødtopper: En strålende look

  I vårt galleri viser Kristen Stewart og Kate Bosworth endringene i styling du kan oppnå med kobberrødt hår. Denne rødnyansen er en veldig populær hårfarge akkurat nå.

 • Rødtopper: En klassisk look

  Mahogni er den klassiske røde hårfargen. Den har en dyp forførerisk glød.

  Tips: Lydia Hearst (se vårt galleri) viser hvor vakker denne hårfargen er. Så å si alle ser flotte ut med mahognirødt hår.

 • Rødtopper: En trendy look

  Rachel McAdams (se vårt galleri) viser hvor nydelig jordbærblondt hår kan være. Denne hårfargen kler de med lyse hudtoner ekstra godt, fregner er et pluss. 

  Pass opp! Har du mørkere hudtoner bør du velge en dypere rødnyanse.

 • Rødtopper: En naturlig look

  Om du har lyse eller mørke hudtoner, bronsefarget hår gir en naturlig look. I vårt galleri viser Michelle Monaghan det spesielle ved denne veldig tidsriktige og populære hårfargen.

  Tips: Nude make-up til bronsefarget hår fremhever den naturlige looken.

 • Rødtopper: En selvsikker look

  Kjenner du deg ekstra tøff, er kanskje knallrødt hår noe for deg? Florence Welch (se vårt galleri) kan sannelig bære looken. Knallrødt er en klar og lysende hårfarge som passer til alle hudtoner, det eneste man trenger er en god porsjon selvtillit.

  Husk: Jo lysere din naturlige hårfarge er jo mer lysende knallrødt blir fargeresultatet.